Με επιτυχία ο χορός της Ένωσης Επαγγελματιών βιοτεχνών- Εμπόρων και Εστίασης Αλμυρού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Κτήματος Παπαθανασίου -Τιμπλαλέξη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους, για τη μεγάλη τους προσφορά στη λαχειοφόρο μας, αλλά και την τοπική κοινωνία για την συμμετοχή της στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Θεωρούμε ότι έγινε, ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση των σχέσεων αλληλεγγύης, συνεργασίας και συναδελφικότητας μεταξύ των μελών μας, αλλά και για την αμοιβαία αλληλεπίδραση με τους πολίτες – καταναλωτές της επαρχίας Αλμυρού. Είναι γνωστό, πως μόνο η εμπιστοσύνη στις μεταξύ μας σχέσεις, μπορεί να βάλει τις βάσεις για να υπερνικηθούν οι σημερινές δυσκολίες, που για πολλούς φαντάζουν ανίκητες.
Την εκδήλωση συντόνισε η αντιπρόεδρος κ. Μίνα Τελκή, ενώ ο Πρόεδρος κ. Κώστας Πανταζώνας ανέλαβε την κύρια ομιλία της εκδήλωσης.
Ο πατέρας Γεώργιος Γιαννιός ευλόγησε και φέτος την πίτα μας και μας ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές δουλειές! Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε να ‘ναι γερός, να μας αντέχει και «φωτισμένος» να μας καθοδηγεί!
Η βραδιά ξεκίνησε με ένα τραγούδι για τον Αλμυρό μας….. μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Αν θα μπορούσα τον κόσμο θα άλλαζα» του Φίλιππου Πλιάτσικα με νέους στοίχους, από τον κ. Γιώργο Τσιντσίνη, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα! Στην ερμηνεία η ταλαντούχα Μαρία Αγγελή και τη συνόδεψε με την κιθάρα του, ο γνωστός σε όλους μας και φίλος, Φώτης Τάμπας!
Επίσης… κάτι πρωτοποριακό για τα μέχρι τώρα δεδομένα, σε ένα θέαμα, που ο Αλμυρός δεν έχει ξαναζήσει! Αerial live dance από την Αγγελική Μελή, χορογράφο και δασκάλα χορού, συνοδευόμενη από την αισθαντική φωνή του Φώτη Τάμπα!
Συγκίνηση, χαρά κι ευχές από την Αντιπεριφερειάρχη μας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, που έσβησε τη γενέθλια τούρτα της, μία ευγενική κίνηση από το ΔΣ.
Τις εκπλήξεις έκλεισε η δασκάλα χορού, χορογράφος και κριτής χορού στον Πανελλήνιο Σύλλογο Χοροδιδασκάλων και αθλητών, κ. Μαρίτα Τσάτσου, σε χορό oriental με silver wings! Από πλευράς φορέων μαζί μας ήταν και τους ευχαριστούμε, ο κ. Χρήστος Καλέας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και μέλος της ΕΣΕΕΕ, από το Επιμελητήριο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.