O Δήμος Ζαγοράς- Μουρεσίου στη FILOXENIA

Έπονται συμμετοχές σε εκθέσεις του εξωτερικού

Ολοκληρώθηκαν οι συντονισμένες προετοιμασίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων και των φορέων για τη συμμετοχή στην 30ή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 13-16 Νοεμβρίου 2014.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε μια παρουσίαση του Ανατολικού Πηλίου, με την ιδιωτική πρωτοβουλία τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τον Δήμο Βόλου υλοποιούμε τον στόχο μας ότι το Πήλιο είναι ένα και αποτελεί ενιαίο τουριστικό προορισμό μαζί με τον Βόλο.

Βόλος–Πήλιο, το σλόγκαν της συνεργασίας μαζί με τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας αλλά και το σλόγκαν του Ενιαίου προορισμού, γιατί ο τουρισμός δεν έχει γεωγραφικά όρια.
Με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων ξεκινάμε την προβολή του Δήμου μας για το εσωτερικό της Ελλάδος, ενώ θα ακολουθήσει και το πρόγραμμα υλοποίησης δράσεων του Δήμου μας με συμμετοχές σε εκθέσεις του εξωτερικού.

Η έκθεση αποτελεί σημαντικό τουριστικό γεγονός και έχει καθιερωθεί πλέον ως το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του ευρύτερου τουριστικού τομέα από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές προτάσεις που έχει προετοιμάσει με φροντίδα, η Ένωση Ξενοδόχων. Ο Δήμος Βόλου με εκδηλώσεις με χορευτικά συγκροτήματα με προώθηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του, θα δώσει επίσης το παρόν στην συνεργασία.

Ο Δήμος μας σε συνεργασία με τους επαγγελματίες- χορηγούς, θα κληρώσει δώρα για τα Χριστούγεννα –Πρωτοχρονιά δίνοντας την δυνατότητα στους τυχερούς, να γνωρίσουν την περιοχή και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι επιχειρηματίες μας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή την Πέμπτη και την Παρασκευή (13-14 Νοεμβρίου) για εμπορικούς επισκέπτες από τις 11:00-20:00 ενώ το Σάββατο και την Κυριακή 15-16 Νοεμβρίου θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11:00-20:00 και από τις 11:00-18:00 αντίστοιχα. Το Περίπτερο θα βρίσκεται στην αίθουσα 15.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.