Όλο το νησί πήγε …«ΣκοπελοΧριστούγεννα» (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μπροστά από το δημοτικό καφενείο  η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σκοπέλου με την Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου, τη συμμετοχή  των σχολικών μονάδων του Δήμου, των Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων, του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου, του 1ο Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου, της Ε.Θ.Ο.Σ. Τάκης Μόσχος και του συλλόγου υποστήριξης χρόνιων ασθενών και των οικογενειών τους  «Φάρος Σκοπέλου».

Παράλληλα,  όλοι οι συμμετέχοντες φορείς διοργάνωσαν μπαζάρ με καλαίσθητους πάγκους αναμνηστικών δώρων για την ενίσχυση των σκοπών τους.

Την εκδήλωση την παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άγγελος Ξηντάρης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Σώματα Ασφαλείας  καθώς και πλήθος κόσμου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δράσεις του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου, παιδικό θεατρικό από την Ε.Θ.Ο.Σ, χορογραφίες από τα τμήματα του μπαλέτου καθώς και μουσικά σχήματα από τα τμήματα μουσικής του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου. Τη  μουσική επένδυση την είχαν αναλάβει αφιλοκερδώς οι DJ κ.Κώστας Ταλαδιανός & κ.Ευάγγελος Σίδας. Η φωταγώγηση του δένδρου έγινε υπό βροχή, παρόλα αυτά ο κόσμος παρέμεινε για τον ερχομό του Αϊ Βασίλη ο οποίος  μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, κάνοντας τα να λάμπουν από χαρά.

Ο Δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί τα καταστήματα Αρτοποιείο «ΑΦΟΙ ΚΟΧΥΛΗ», Ζαχαροπλαστείο «ΓΚΙΚΑΣ», Καφετέρια «ΚΑΡΑΒΙΑ», Φούρνος –Καφέ «BRUNO» και το καφέ «ΠΕΡΑΣΜΑ» που πρόσφεραν στην Τοπική Κοινότητα κεράσματα για τους παραβρισκόμενους και γενικά  όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την προσπάθεια καθώς και τον κόσμο που παραβρέθηκε δίνοντας ζωντάνια στο χειμερινό λιμάνι του νησιού .

Δείτε φωτογραφίες:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.