Σούρπη: Μέθυσε και έβαλε φωτιά σε ξερόκλαδα στις 3 τα ξημερώματα στην ΠΑΘΕ!

Συνελήφθη 54χρονος για εμπρησμό από αμέλεια, παρακώληση συγκοινωνιών και μέθη

Με τις κατηγορίες του εμπρησμού από αμέλεια, της παρακώλυσης συγκοινωνιών και της μέθης, συνελήφθη στις 3 μετά τα μεσάνυχτα στην ΠΑΘΕ από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ν. Μαγνησίας ένας 54χρονος κάτοικος Αλμυρού.
Ο άνδρας επιστρέφοντας από τη Σούρπη προς Αλμυρό, μέσω ΠΑΘΕ, σταμάτησε στον κόμβο Σούρπης και αποφάσισε να κάψει ξερόκλαδα που είχε κόψει από κτήματα του το απόγευμα, ενώ στο μεταξύ έκανε μια στάση και τα ήπιε υπέρ του δέοντος.

Διερχόμενοι οδηγοί αντιλήφθηκαν τη φωτιά, στην άκρη της εθνικής οδού, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, στο σημείο πήγαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα που την έσβησαν άμεσα.
Στο σημείο πήγε περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που συνέλαβε τον 54χρνος για εμπρησμό από αμέλεια, παρακώλυση συγκοινωνιών και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σε αλκοτέστ που του έγινε έφτασε σχεδόν τα 2 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρια…

Ο 54χρονος είναι ελεύθερος επαγγελματίας κι έχει κτήματα στην Σούρπη, πήγε χθες το απόγευμα στο χωράφι του και κλάδεψε τα δένδρα. Τα κλαδιά, τα φόρτωσε στο όχημα και στη συνέχεια έκανε στάση σε μαγαζί και κατανάλωσε αλκοόλ. Στις 3 τα ξημερώματα, στον κόμβο της Σούρπης, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κι έβαλε φωτιά στα κλαδιά που είχε κλαδέψει στη μέση του δρόμου.
Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.