Στο «σφυρί» βγαίνει αύριο αποθήκη βιοτέχνη στον Αλμυρό

Αύριο Τετάρτη 14 -12 -2016, στις 4 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού πλειστηριασμός βιοτεχνικού ακινήτου μέλους της Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, η οποία καλεί τα μέλη της και όχι μόνο να παραβρεθούν για να τον αποτρέψουν.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το ονοματεπώνυμο του επιχειρηματία που του βγάζουν τη βιοτεχνική αποθήκη στο σφυρί μπορεί να είναι το δικό τους μετά από λίγο καιρό και τονίζουν ότι το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, αλλά είναι ολόκληρου του κλάδου, που διώκεται από τις αποτυχημένες πολιτικές όλων των τελευταίων χρόνων.

«Έπειτα από τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών με τις οποίες ο ελληνικός λαός έσωσε από χρεοκοπία τις ελληνικές Τράπεζες με αιματηρό τίμημα (κόψιμο μισθών, συντάξεων, απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μετανάστευση, απώλεια αξιοπρέπειας, ζωής κλπ.) δεν μπορεί να έρχονται αυτοί για να μας κατασχέσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία, που εμείς οι ίδιοι τόσες φορές σώσαμε και πληρώσαμε με τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας τις ανεύθυνες πολιτικές τους, με τις οποίες θρυμμάτισαν την ελληνική οικονομία. Η αντίδρασή μας στην απληστία τους, πρέπει να είναι αποφασιστική και παραδειγματική για να διατηρήσουμε τις δουλειές μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας», σημειώνει η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων.

Η Ένωση καλεί όλα τα μέλη της και όχι μόνο να παραβρεθούν αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 4 μ.μ., ώστε να αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη που αφορά όλους και να διεκδικήσουν μια επανεκκίνηση της μικρομεσαίας επιχείρησης για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.