Τα καλοκαιρινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς τις Σποράδες

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια των επιβατικών οχηματαγωγών πλοίων «Πρωτεύς», Εξπρές Σκιάθος και του flying dolphin «Ερατώ» για το προσεχές διάστημα.

Το «Πρωτεύς» για το διάστημα 5 Ιουνίου ως 6 Σεπτεμβρίου 2020 θα αποπλέει από Δευτέρα ως Παρασκευή από το λιμάνι του Βόλου στις 8.15 π.μ. για τα τρία νησιά, ενώ θα πηγαίνει και στο Μαντούδι Εύβοιας. Το Σάββατο θα αποπλέει στις 10 π.μ. από το Βόλο για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, με επιστροφή στη Γλώσσα και νέο απόπλου στις 6.30 το πρωί, για Σκιάθο, Βόλο, Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο.
Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου (Αγ. Πνεύματος) το «Πρωτεύς» θα αποπλεύσει από τη Γλώσσα στις 13.30 για Σκιάθο, Βόλο, Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο.

Το Εξπρές Σκιάθος μέχρι τις 18 Ιουνίου θα αποπλέει καθημερινά στις 8 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου προς τα τρία νησιά με επιστροφή, ενώ από τις 19 Ιουνίου ως τις 30 του μήνα, θα αποπλέει στις 7.45 π.μ. για το ίδιο δρομολόγιο.

Τέλος, το flying dolphin «Ερατώ» από τις 5 ως τις 30 Ιουνίου, θα αποπλέει από Δευτέρα ως και Παρασκευή στις 6.30 π.μ. από Αλόννησο με προορισμό το Βόλο και επιστροφή, μόνο το Σάββατο 6 Ιουνίου θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο, ενώ τις Κυριακές (εκτός από 7 Ιουνίου) θα αποπλέει από Αλόννησο στις 2 μ.μ. για δρομολόγιο προς Βόλο με στάση και στα τρία νησιά και επιστροφή. Την ερχόμενη Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος, τα δρομολόγια του «Ερατώ» θα γίνουν όπως και κάθε Δευτέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.