Στον Βόλο η κωμωδία «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη

Θα παρουσιαστεί την Τρίτη 28/08 στο θερινό θέατρο Βόλου

Στάση στον Βόλο θα κάνει το ελληνικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη. Η παράσταση που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στις 9.15 το βράδυ.

Η «Άγρια Δύση» είναι ένα ελληνικό γουέστερν στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος και είναι μια παράσταση-παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών & της Create4art .

Η παράσταση έχει ανέβει ήδη σε δεκάδες πόλεις ανά την Ελλάδα ενθουσιάζοντας το κοινό το οποίο μεταφέρεται στην πανέμορφη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Λιβανιάννα των Σφακείων για να απολαύσουν ένα ξεχωριστό, γεμάτο χιούμορ, έξυπνες ατάκες , γρήγορο ρυθμό και με πολύ γέλιο, γουέστερν. Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο, χωρίς πελάτες, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, λόγω της οικονομικής κρίσης δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων της μάνας (Μπέσυ Μάλφα) με τα δίδυμα παιδιά της (Πηνελόπη Πλάκα, Τάσος Κονταράτος). Ένας παλιός , ανεκπλήρωτος έρωτας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) της μάνας θα κάνει την εμφάνιση του 25 χρόνια αργότερα και θα φέρει προβλήματα αφού μέσα σε όλα ξεκινά και ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, για ένα κρυμμένο διαμάντι που φέρνει στην επιφάνεια άδηλα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή τρυφερότητα, πριν από τη λύση. Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά και ελληνική περηφάνια.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μπέσυ Μάλφα, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τη μουσική ο Γιώργος Χατζής, τα κοστούμια η Ελένη Μπλέτσα και το μακιγιάζ η Σταυρούλα Σγούρου