«Ανατροπή»… στην απόφαση λειτουργίας του «Μουτζούρη»

Μετατέθηκε για το άλλο Σαββατοκύριακο, η έναρξη της γραμμής

Δεν θα γίνουν τελικά τα δρομολόγια του Τραίνου Πηλίου από Άνω Λεχώνια προς Μηλιές το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, και μετά τις έντονες αντιδράσεις που προηγήθηκαν για την όποια καθυστέρηση στην φετινή έναρξη.
Τα δρομολόγια του θρυλικού «Μουτζούρη», θα ξεκινήσουν τελικά το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου και αυτό καθώς σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δεν έγιναν οι περιοδικές συντηρήσεις δύο βαγονιών, τα οποία θα αλλαχθούν την ερχόμενη Δευτέρα με Τρίτη, όπως δεν έγινε και η επίβλεψη της γραμμής, παρόλο που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε διαθέσει προσωπικό για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.
Η εξέλιξη πάντως, προκαλεί νέα παράπονα και διαμαρτυρίες από συμπολίτες και επισκέπτες, που είχαν αρχίσει να ρωτούν πληροφορίες για την έναρξη των δρομολογίων, αλλά κυρίως των τουριστικών παραγόντων της περιοχής, που «ποντάρουν» στον «Μουτζούρη» για την προσέλκυση επισκεπτών. Σημειώνεται ότι το Τραίνο Πηλίου και οι σιδηροδρομικές γραμμές ανήκουν στον ΟΣΕ και όχι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία των υπηρεσιών, ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.