Απαιτεί να ρωτάμε τον Μπέο για το πρωτοσέλιδο της «Μαγνησίας»!

Το πρώτο θέμα για την πόλη για μας είναι η δημοκρατία στο Βόλο

Από εδώ και πέρα, σύμφωνα με το σαιτ το οποίο είναι φιλικό προς τον Αχιλλέα Μπέο, θα πρέπει να κάθε βράδυ να τηλεφωνούμε στον δήμαρχο Βόλου και να τον ρωτάμε για το ποιος θα πρέπει να είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «Μαγνησία»! Με ανάρτηση του, το Μπεοσάιτ, αναφέρει οτι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, κράτησαν χαμηλά το θέμα του σκανδάλου της ΕΡΓΗΛ και της μήνυσης που κατέθεσε ο «λαϊκός ηγέτης» της πόλης, ίσως γιατί «Μαγνησία» και «Θεσσαλία» δεν ταυτίστηκαν με την άλλη τοπική εφημερίδα, η οποία αποφάσισε ότι πρώτο θέμα είναι το νέο σόου του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά της ΕΡΓΗΛ και άλλων προσώπων που δεν αναφέρθηκαν στην δήλωση του, αλλά όχι κατά της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ από το 2014, που προφανώς κατά τον ίδιο δεν φέρει καμία ευθύνη.

Δικαίωμα του Αχιλλέα Μπέου είναι να «υπερασπίζεται» την ΔΕΥΑΜΒ με τον δικό του τρόπο και 3 ½ χρόνια να έχει…κατορθώσει να μην έχει καταδικαστεί η ΕΡΓΗΛ. Δικαίωμα και δικό μας να υπερασπιζόμαστε την σοβαρότητα της πόλης με τον δικό μας τρόπο. Το πρώτο θέμα για την πόλη για μας είναι η δημοκρατία στο Βόλο και ενέργεια της δημοτικής αρχής να σύρει στα δικαστήρια τρεις Βολιώτες, γιατί τόλμησαν να ζητήσουν να πουν την άποψη τους στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου για την καύση σκουπιδιών και την δημιουργία εργοστασίου SRF από τον δήμο Βόλου, το οποίο θα πωλείται προς καύση στην ΑΓΕΤ.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ έχει κάνει τις επιλογές του και είναι μαζί με τους χιλιάδες Βολιώτες και την μεγάλη πλειοψηφία που διεκδικούν μια καθαρή και όχι ρυπογόνα πόλη. Η Μπέικη παρέα, ας παραμείνει με τους εναπομείνατες που ολοένα και λιγοστεύουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.