Απορρίφθηκε η αγωγή της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Επιχείρησης , με σχόλιο, που αφορά στην πρόεδρο των Εφετών

Απορρίφθηκε η αγωγή της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ, χωρίς να γνωστοποιηθεί το σκεπτικό σύμφωνα με τη διοίκηση της Επιχείρησης , που σε ανακοίνωσή της, στέλνει «μήνυμα» σε όσους «σπεύσουν να πανηγυρίσουν» όπως τονίζει, γνωστοποιώντας ωστόσο σχόλιο-σημείωση, που αφορά στην πρόεδρο των Εφετών.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, «Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής το Εφετείο Λάρισας εξέδωσε την απόφασή του επί της αγωγής που είχε ασκήσει η ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ και των άδικων απαιτήσεών της. Ωστόσο το Δικαστήριο, δυστυχώς, απέρριψε την αγωγή μας, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το σκεπτικό με το οποίο προχώρησε σε αυτή την απόφαση.
Ευθύς ως ενημερωθούμε θα μελετήσουμε τα περαιτέρω βήματά μας και φυσικά θα ενημερώσουμε την κοινή γνώμη. Προς όσους σπεύσουν στον Βόλο, και που δυστυχώς δεν είναι λίγοι, να πανηγυρίσουν τη «νίκη» των εκλεκτών τους μια συμβουλή: ας το πράξουν συγκρατημένα, γιατί ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ.
Και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Η κ. Πρόεδρος Εφετών που εξέδωσε την απόφαση, είναι εκείνη που έγινε διάσημη, επιβάλλοντας δεκαετή κάθειρξη στην άτυχη καθαρίστρια του Δήμου γιατί είχε αλλοιώσει το απολυτήριο… δημοτικού, προκειμένου να προσληφθεί».