Αυξητική τάση κρουσμάτων στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της Μαγνησίας

Στα 36 ανήλθαν χθες τα κρούσματα κορωνοϊού που δηλώθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Τα 33 αφορούσαν σε μαθητές και τα τρεις σε εκπαιδευτικούς. Ωστόσο εκείνο που έγινε γνωστό είναι πως η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε ήταν αυτή που καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός νοσούντων μαθητών, από το άνοιγμα των σχολείων μετά τις γιορτές.

Συγκεκριμένα νόσησαν 237 μαθητές, τέσσερις εκπαιδευτικοί και τρία άτομα βοηθητικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τον Ιανουάριο δηλώθηκαν 696 κρούσματα σε μαθητές σε σύνολο 13810 και 107 σε εκπαιδευτικούς σε σύνολο 1645, ενώ τρία κρούσματα καταγράφηκαν στο λοιπό βοηθητικό προσωπικό.

Αναφορικά με τις περιοχές των κρουσμάτων, τα περισσότερα καταγράφηκαν στον Βόλο (464), τη Ν. Ιωνία (88), την Άλλη Μεριά- Πορταριά (25), τον Αλμυρό(50) και τη Σκόπελο (56).

Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο τα κρούσματα κορωνοϊού σε μαθητές ήταν 295, 22 ήταν σε εκπαιδευτικούς και τρία σε βοηθητικό προσωπικό.

Δευτεροβάθμια: 39 νέα κρούσματα κορωνοϊού
Στα 39 ανήλθαν χθες τα κρούσματα κορωνοϊού που δηλώθηκαν από τα σχολεία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Από αυτά τα 33 αφορούσαν σε μαθητές και τα έξι σε εκπαιδευτικούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.