Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού ο 77χρονος Γερμανός από το Νότιο Πήλιο

Επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του- Fake news η είδηση ότι κατέληξε

Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σήμερα το πρωί ο 77χρονος Γερμανός, που κατοικεί στον Πλατανιά του Νοτίου Πηλίου και είναι θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτρη Κατσικονούρη ο οποίος μιλώντας στο magnesianews.gr διέψευσε είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που ήθελε να καταλήγει ο 77χρονος.
Ο κ. Κατσικονούρης τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως η υγεία του 77χρονου επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Μιλώντας για την εξέλιξη των αποτελεσμάτων και των δειγμάτων που αναλύει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ανέφερε πως καθημερινά κατά μέσο όρο στέλνονται 50 περίπου δείγματα ύποπτων περιστατικών όχι μόνο από τη Θεσσαλία, αλλά και από τη Δυτική Ελλάδα, ενώ με μεγάλη προσπάθεια και συντονισμό τα αποτελέσματα εκδίδονται αυθημερόν.
Από την πλευρά του συνέστησε σε όλους τους πολίτες να τηρήσουν ευλαβικά τα μέτρα της απομόνωσης στο σπίτι, καθώς έτσι θα μπορέσει να αναχαιτιστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.