«Έφυγε» 42χρονος Βολιώτης

Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Σύρμου

Θλίψη σκόρπισε στην Βολιώτικη κοινωνία το άκουσμα του θανάτου του 42χρονου Βολιώτη, Γιώργου Σύρμου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Ο Γιώργος, ψυκτικός στο επάγγελμα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, πιο πολύ στην ερυθρόλευκη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, αφού ήταν ιδρυτής των οργανωμένων οπαδών Austrian Boys, οι οποίοι , πως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: «Ο αγαπητός όλων μας Σύρμος έφυγε από κοντά μας. Μια ακόμη θέση στο πέταλο θα είναι άδεια. Γιώργο θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και στις μνήμες μας, δε θα ξεχάσουμε ποτέ τις εκδρομές που έχουμε κάνει. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά…SIRMOS RIP».

Το Δ.Σ. του “ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937”
Το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει “τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΜΟΥ, ιδρυτικού μέλους των AUSTRIAN BOYS και αγνού οπαδού του ιστορικού μας Συλλόγου.
Το Δ/κο συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα είναι παρόν στην εξόδιο ακολουθία, αύριο Τετάρτη και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στο φίλο μας και συνοδοιπόρο στα όνειρά μας για τον Ολυμπιακό του Βόλου μας, Γιώργο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει” .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.