«Είχαν Έλληνες συνεργούς»- Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα αιματηρά επεισόδια

Με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 29χρονου

Για «Έλληνες συνεργούς» κάνει λόγο η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους Κροάτες χούλιγκαν, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα τραγικά επεισόδια με έναν νεκρό οπαδό της ΑΕΚ επισημαίνεται ότι μαζί με τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν και Έλληνες οπαδοί συνεργοί τους. Περιγράφεται πως έγιναν τα επεισόδια και γνωστοποιείται ότι έχουν γίνει 98 συλλήψεις μέχρι στιγμής και συνεχίζεται η έρευνα για τη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων, καθώς και τη διαλεύκανση όλων των πτυχών της υπόθεσης.

Όπως αναφέρεται, «βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό. Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων».

«Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.