Έκκληση μητέρας για το εννιάχρονο κοριτσάκι της

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έξοδα που θα απαιτηθούν για αποκατάσταση της υγείας της

Τη βοήθεια των συνανθρώπων, για το κοριτσάκι της, το οποίο απαιτείται άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, ζητά μια μητέρα (τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας ΜΑΓΝΗΣΙΑ και του magnesianews.gr), μετά από έντονη προσπάθεια που έκαναν ως οικογένεια για να τα καταφέρουν οικονομικά. Η ίδια κατάγεται από χωριό του Πηλίου, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχει μετακομίσει, με το σύζυγο, το μεγαλύτερης ηλικίας γιο τους και το εννέα ετών κοριτσάκι τους σε άλλο σημείο της Θεσσαλίας, προκειμένου να εργαστούν. Για ένα χρονικό διάστημα τα κατάφεραν, ωστόσο στην πορεία, μέχρι και σήμερα, έχουν μείνει και οι δύο γονείς άνεργοι. Πρωταρχικό τους μέλημα, με τη βοήθεια λιγοστών γνωστών και φίλων, η μεταφορά του κοριτσιού τους στην Αθήνα, σε δημόσιο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει μεταμόσχευση, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όπως δήλωσε στο magnesianews.gr η ίδια, ευτυχώς η επέμβαση μπορεί να γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλώς εχόντων των πραγμάτων με το θέμα και του κορωνοϊού, (λόγω του οποίου υπήρξε καθυστέρηση σε προηγούμενο προγραμματισμό), ωστόσο, το πρόβλημα είναι πάλι οικονομικό. Όταν σε μια οικογένεια υπάρχουν δύο άνεργοι γονείς και αντιμετωπίζονται και προβλήματα υγείας, τότε, και μόνο η κάλυψη των υπολοίπων εξόδων ενός σπιτικού, φαντάζει «Γολγοθάς».
Με αφορμή την επέμβαση που προγραμματίζεται, «υπάρχουν έξοδα μετακινήσεων, φροντίδας, διατροφής, έκτακτα και άλλα πολλά για την καθημερινότητα ενός σπιτιού που δύσκολα τα βγάζει πέρα κανείς…», μας είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ίδια, ζητώντας πλέον τη βοήθεια των συνανθρώπων της. Κάθε βοήθεια, υλική αλλά και ηθική, είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη σε κάθε περίπτωση, τόνισε στο magnesianews.gr η μητέρα του κοριτσιού που μόνο με τη λήψη λιγοστών επιδομάτων κατά περιόδους, προσπαθούν ως οικογένεια, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, η οποία όμως δύσκολα αντιμετωπίζεται…
Με τη σύμφωνη γνώμη και απόφαση της ίδιας της οικογένειας, δίνεται στη δημοσιότητα ο αριθμός λογαριασμού στην τράπεζα Eurobank, ενώ εάν κάποιος επιθυμεί να μιλήσει και με την ίδια την μητέρα, ο τηλεφωνικός αριθμός της, βρίσκεται στη διάθεση του magnesianews και της εφημερίδας ΜΑΓΝΗΣΙΑ για κάθε ενδιαφερόμενο. Συγκεκριμένα, ο αριθμός τραπέζης είναι IBAN GR 7202 6023 30000 16020 1593111 (εμφανίζεται όνομα κατόχου με τα αρχικά Π.Ε-Μ.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.