«Έβρεξε» κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία

Βεβαιώθηκαν 1.950, το τρίμηνο Ιούνιος - Αύγουστος

«Έβρεξε» κλήσεις για παράνομη στάθμευση φέτος το καλοκαίρι από τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ έγιναν 50 αυτοψίες και διερευνήθηκαν πάνω από 70 καταγγελίες. Σύμφωνα με στοιχεία της Δημοτικής Αστυνομίας, το τρίμηνο Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου βεβαιώθηκαν συνολικά 1950 κλήσεις (495 για παράνομη στάθμευση του ΚΟΚ και 1455 για ελεγχόμενη στάθμευση ΣΕΣ). Ακόμη έγιναν 50 αυτοψίες και διερευνήθηκαν 74 καταγγελίες. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο οι δημοτικοί αστυνομικοί «έκοψαν» 563 κλήσεις (152 για στάθμευση του ΚΟΚ και 411 για στάθμευση στο ΣΕΣ) έκανε εννέα αυτοψίες, διερεύνησε 26 καταγγελίες και βεβαίωσε τρία γνήσια υπογραφής κατ’ οίκον.
Τον Ιούλιο η Δημοτική Αστυνομία βεβαίωσε 735 κλήσεις (212 για στάθμευση του ΚΟΚ και 523 για στάθμευση στο ΣΕΣ) έκανε 11 αυτοψίες στο Πολεοδομικό Συγκρότημα και 17 εκτός Βόλου και διερεύνησε 21 καταγγελίες.
Τον Αύγουστο η Δημοτική Αστυνομία βεβαίωσε 652 κλήσεις (131 παράνομης στάθμευσης ΚΟΚ και 521 ελεγχόμενης στάθμευσης ΣΕΣ, ενώ έγιναν 11 ενστάσεις δεκτές και δύο απορρίφθηκαν. Όσον αφορά στο είδος των παραβάσεων, οι περισσότερες αφορούν στάθμευση όπου υπάρχει πινακίδα Ρ40 (απαγόρευση στάσης και στάθμευσης), που είναι παράβαση του ΚΟΚ, ακολούθησαν 30 περιπτώσεις στάθμευσης σε πεζόδρομους, 13 περιπτώσεις στάθμευσης σε πεζοδρόμια και 11 για φορτοεκφόρτωση σε πινακίδα Ρ39 (απαγόρευση στάθμευσης). Ακόμη βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις για στάθμευσης σε λεωφορειόδρομους και από μία για διπλή σειρά και στάθμευση σε θέση ΑμεΑ (πινακίδες Ρ71-Ρ72).
Τον περασμένο μήνα η Δημοτική Αστυνομία διερεύνησε 25 τηλεφωνικές καταγγελίες, δύο μέσω του Γραφείου Διοικητικής Βοήθειας και του προγράμματος Novoville, ενώ έγιναν 40 τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις αιτημάτων πολιτών. Ακόμη δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν πέντε αυτοψίες καταστημάτων, επτά για οικοδομική υλικά, περίπτερα κλπ. και μια βεβαίωση γνησίου υπογραφής κατ’ οίκον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.