Γ. Αναστασίου: «Οι σκελετοί από τις ντουλάπες δεν θα μου υποδείξουν τι να κάνω»

«Επίθεση» του υπ. Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στον Νίκο Χαυτούρα

Έξω από τα δόντια μίλησε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στη Μαγνησία Γιάννης Αναστασίου, στο Γιώργο Καρεκλίδη και το Ράδιο ΕΝΑ 102,5. Σχολίασε τις «χαμηλές πτήσεις» του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική σε στελέχη του κόμματος και έριξε τα βέλη του στον συνυποψήφιό του Νίκο Χαυτούρα για τη στάση του, αλλά και την έλλειψη αυτοκριτικής με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, δυο μέρες μετά την εκλογική διαδικασία και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ. ΑΛ Μαγνησίας Γιάννης Αναστασίου άνοιξε τα χαρτιά του και σχολίασε πως το ποσοστό του 6,54% στη Μαγνησία, δείχνει πως υπάρχουν τοπικά χαρακτηριστικά παθογένειας και άσκησε κριτική για τα στελέχη του τοπικού ΚΙΝ. ΑΛ..

«Εγώ κατετάγην τρίτος στις εκλογές αυτές και είχα να παλέψω ένα ολόκληρο σύστημα με θεριά που βρέθηκαν απέναντί μου. Είδα και μια διάθεση αλαζονείας ορισμένων, αλλά βλέπω και μια διάθεση ότι άρπαξαν και το κάστρο. Θα τους καλέσω να σοβαρευτούν. Οι εκλογές και το αποτέλεσμα δεν είναι πολιτικό πλυντήριο για κανέναν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος τόνισε πως έκανε το «κορόιδο» κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά τώρα θα μιλήσει ανοιχτά «Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να ασχημονούν. Δεν θα το επιτρέψω να το κάνει κανείς σε βάρος της πολιτικής μου συμπεριφοράς και εις βάρος του πολιτικού μας φορέα. Το ότι κερδίσανε με 900 ψηφοδέλτια τον Αναστασίου ή με 1000 κάποιον άλλο, δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ότι πήγαν και βγάλανε φωτογραφία με τον κ. Μπέο που είναι υβριστής της παράταξής μας. Δεν σημαίνει ότι ο κ. Χαυτούρας που είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Γιώργου Μουλά στη μήνυση που έχει κάνει η Νατάσα Οικονόμου για την περίφημη ιστορία με το στυλό του κ. Μουλά στο δημοτικό συμβούλιο, ότι αυτό είναι σωστό.Ούτε επειδή κέρδισε ο Χαυτούρας με 800 ψηφοδέλτια και είχε 200 ανθρώπους γύρω του κι έκανε έναν αγώνα λες και ήταν η μάχη του Δράμαλη ότι αυτά όλα ξεχνιούνται», σχολίασε ο κ. Αναστασίου αναδεικνύοντας τα εσωτερικά προβλήματα του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ.
«Οι σκελετοί από τις ντουλάπες δεν θα μου υποδείξουν τι να κάνω» είπε μεταξύ άλλων…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.