Η «Ελπίς» φεύγει, το «τσουχτερό» κρύο παραμένει

Φωτό αρχείου
Η θερμοκρασία σταδιακά ανεβαίνει έως τους 7 βαθμούς Κελσίου

«Τσουχτερό» κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίς» που επισκέφθηκε τη Μαγνησία, χωρίς, ευτυχώς, να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Όπως τόνισε ο κ. Θεοφάνης Τακούδης στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή τις επόμενες ημέρες θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες με ταυτόχρονη ηλιοφάνεια. Παρόλα αυτά ο κ. Τακούδης συνέστησε προσοχή, οι θερμοκρασίες και στον Βόλο θα είναι υπό του μηδενός και θα υπάρχει παγετός.

Αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως μέτριοι με την θερμοκρασία στον Βόλο να κυμαίνεται από -2.0°C έως 5.0°C.

Την Πέμπτη συνεχίζει ο καιρός να είναι αίθριος, ενώ ανεβαίνει λίγο ακόμα η θερμοκρασία. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως μέτριοι και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 7.0°C. Ακριβώς ίδιο θα είναι το καιρικό σκηνικό και την Παρασκευή με τους ανέμους, όμως, να πνέουν ασθενείς.

Το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη θα σημειωθούν κάποιες συννεφιές σε ορεινές περιοχές. Όπως σημείωσε, η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι χειμωνιάτικη, συνέστησε, όμως, ξανά προσοχή, καθώς στις αγροτικές ημιορεινές και ορεινές περιοχές θα υπάρχει παγετός λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Το Σάββατο αναμένονται αραιές συννεφιές, με τους ανέμους να είναι βόρειοι έως μέτριοι και την θερμοκρασία να κυμαίνεται μέσα στον Βόλο από -1.0°C έως 7.0°C.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.