Και πάλι οι Βολιώτες ξύπνησαν «πνιγμένοι» από τη δυσοσμία

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για την οσμή

Ένα ακόμη εφιαλτικό πρωινό βίωσαν δεκάδες Βολιώτες, καθώς ξύπνησαν μυρίζοντας την έντονη οσμή του καμένου πλαστικού. Οι καταγγελίες, οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα των κατοίκων της πόλης για την περίεργη αυτή οσμή δεν σταματούν και αυξάνονται μέρα με την ημέρα. Σήμερα, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν στην κυριολεξία από την έντονη αυτή οσμή και ζητούν εξηγήσεις από τους ιθύνοντες.
Αναγνώστης του magnesianews.gr ανέφερε σήμερα στις 5.10 νωρίς το πρωί, η μυρωδιά στην συνοικία της Μεταμόρφωσης ήταν εντονότατη και άκρως δυσάρεστη, ενώ περίοικοι προσπαθώντας να εντοπίσουν τι είναι τελικά αυτό που μυρίζουν κάνουν λόγο για καμένο πλαστικό, διαλυτικό, μυρωδιά από ελαιοτριβείο ή ακόμη τους θυμίζει και τη μυρωδιά καμένου αλευριού ή καλαμποκιού.
Παράλληλα, επισημαίνει πως θα πρέπει επιτέλους να δοθούν απαντήσεις για αυτή την οσμή, η οποία πολλές φορές διαρκεί από πολύ νωρίς το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το σημερινό περιστατικό δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά τον κανόνα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς σχεδόν καθημερινά οι Βολιώτες διαμαρτύρονται για οσμή, από διαφορετικά κιόλας σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.