Λ. Μαυρογιάννης: Αναίτια και ανήθικη η «επίθεση» Μπέου

Χαρακτήρισε ψέμα τον ισχυρισμό του δημάρχου, ότι πριν τις εκλογές είχε συνάντηση μαζί του

Ως αναίτια και ανήθικη χαρακτήρισε την «επίθεση» του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου στο πρόσωπό του, στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Λ. Μαυρογιάννης, μιλώντας στο «Ράδιο- Ένα 102,5».
Συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός ότι ο Αχ. Μπέος στο συμβούλιο της Δευτέρας είπε ότι είχε συνάντηση προεκλογικά με τον κ. Μαυρογιάννη, για να πάει στην ομάδα του, «αλλά τελικά τον έδωσα στον Αποστολάκη», ο σύμβουλος, χαρακτήρισε ψέμα τον ισχυρισμό του δημάρχου.
Όπως τόνισε, «δεν μπόρεσα να καταλάβω. Για άσχετα θέματα συζητούσαμε και στη συνέχεια έκανε μια επίθεση σε μένα, ότι δήθεν ήπιαμε κάποτε καφέ , που …πότε και γιατί …αυτός ξέρει. Πρέπει να πούμε ότι ο Γκέμπελς πέθανε μεν, αλλά άφησε και απογόνους . Η ρήση πες πες κάτι θα μείνει , βρίσκει μιμητές ακόμη και σήμερα».
Όπως σημείωσε, «προφανώς δεν μπορεί να θίξει τον κ. Μαυρογιάννη πουθενά, είναι γνωστός στην πόλη τόσα χρόνια, για την προσφορά του σε όλους τους τομείς, και ψάχνει να βρει κάτι, γιατί ίσως τον ενοχλεί και η φωνή μου εκεί μέσα., όποτε μιλάω και δεν μπορεί να μου απαντήσει»
Στην ερώτηση εάν είναι ψέματα, ο κ. Μαυρογιάννης, τόνισε ότι εννοείται και συμπλήρωσε ότι «προφανώς και θα αντιδράσουμε και το πώς θα αντιδράσουμε θα το επιλέξουμε εμείς με ψυχραιμία , θα τα κουβεντιάσουμε και θα τα πούμε. Εάν είναι δυνατόν να είχα εγώ με τον Μπέο κάποια επαφή , ούτε η προσωπικότητά του, όλη μου η συγκρότηση μου επιτρέπει τέτοια πράγματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.