Μ. Βαξεβανόπουλος: «Πρόθεση του δημάρχου να θολώσει τα νερά»

Είπε ότι «μας δουλεύει …ψιλό γαζί για την αγωγή κατά της ΑΓΕΤ»

Το ότι ο δήμαρχος δεν έχει πρόθεση να χτυπήσει την ΑΓΕΤ και να υπερασπιστεί τους δημότες κατά της καύσης σκουπιδιών, απλά θέλει να θολώσει τα νερά, εκτίμησε ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος μέλος της «Επιτροπής πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών», αναφορικά με την κατάθεση από τον Δήμο αγωγής κατά της ΑΓΕΤ, με την οποία ζητά 1.5 εκ. €, ενώ ο ίδιος τον περασμένο Μάιο έλεγε ότι είχε καταθέσει αγωγή 500 εκ. €…
Το μέλος της επιτροπής πολιτών, μίλησε στο «Ράδιο Ένα» και είπε ότι είναι κωμικοτραγικές οι στιγμές, η υπόθεση είναι για γέλια, όταν αποδεικνύουμε ότι αυτός ο άνθρωπος που είναι ο δήμαρχος Βόλου, μας δουλεύει ψιλό γαζί και μας κορόιδευε.
«Ποιος καλοπροαίρετος μπορεί να πιστέψει ότι γι΄αυτό το έγγραφο που γράφτηκε πριν λίγες μέρες ότι είχε δοθεί προφορική εντολή;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι τα πράγματα αποδεικνύονται, δεν υπήρχε αγωγή κατά της ΑΓΕΤ, πήγε εκείνη την ημέρα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά και βγαίνοντας από τα Δικαστήρια ψευδώς ισχυρίστηκε ότι κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητάει 500 εκ. €, ως αποζημίωση από την ΑΓΕΤ.
Το μέλος της επιτροπής πολιτών , τόνισε ότι «αγωγή δεν υπήρχε, κατά την άποψή μας, ούτε προφορική εντολή, όλα αυτά γίνονται τώρα, ύστερα από την πίεση των πολιτών, γιατί ξεσκέπασαν το ψέμα». Είναι ολοφάνερο είπε και όποιος άλλος ισχυρίζεται οτιδήποτε, θέλει να τον καλύψει.
Ο Μ. Βαξεβανόπουλος υπογράμμισε ότι οι δηλώσεις είχαν γίνει στις 3 Μαΐου, δύο μόλις μέρες πριν το συλλαλητήριο και αποδείχτηκε ότι έλεγε ψέματα και μετέφερε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η αγωγή κατατέθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018, «έξι μήνες μετά το ψέμα που είπε έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου».
Το μέλος της επιτροπής, είπε ότι την αγωγή καταθέτει ο Δήμος Βόλου κατά της ΑΓΕΤ και τόνισε ότι το βασικό ερώτημα είναι έξι μήνες γιατί κοροϊδεύει τους πολίτες. Όπως είπε, αν δεν υπήρχαν οι πιέσεις των πολιτών τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο με άπειρα ερωτήματα για την αγωγή, δεν θα την κατέθετε.
Ο κ. Βαξεβανόπουλος είπε ότι οι πολίτες ζητούν την ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής και εκτίμησε ότι ο δήμαρχος δεν έχει πρόθεση να χτυπήσει την ΑΓΕΤ και να υπερασπιστεί τους δημότες κατά της καύσης σκουπιδιών, απλά θέλει να θολώσει τα νερά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.