Με τι καιρό θα περάσουμε το Πάσχα στη Μαγνησία

Το προβλέπει ο μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης

Με ανοιξιάτικο καιρό θα περάσουμε φέτος το … πρωϊνό του Πάσχα, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης.
Από σήμερα μέχρι τη Μ. Παρασκευή το μεσημέρι, ο καιρός θα είναι καλός, αίθριος σχεδόν, με ανέμους νότιας διεύθυνσης, που θα ανεβάσουν λίγο τη θερμοκρασία, ενώ από το μεσημέρι της Παρασκευής συννεφιάζει και αναμένονται τοπικές βροχές.
Από το Μ. Σάββατο ως το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, ο καιρός θα είναι καλός, ενώ από το μεσημέρι συννεφιάζει και από το απόγευμα αναμένονται βροχές, όπως και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, από σήμερα Μ. Τετάρτη και μετά ανεβαίνει η θερμοκρασία, ιδιαίτερα Μ. Πέμπτη και κυρίως την Μ. Παρασκευή η θερμοκρασία θα ανέβει στους 18-19 °C.
Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά της Μ. Παρασκευής, συννεφιάζει και πιθανόν να υπάρχουν λίγα τοπικά φαινόμενα το βράδυ.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες συννεφιές το πρωί κυρίως, με ένα βοριαδάκι που θα κρατήσει την θερμοκρασία στους 18 °C περίπου, αλλά θα ανέβει λίγο η ελάχιστη θερμοκρασία.

Βροχερός στη Μαγνησία την Δεύτερη Ημέρα
Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι καλός μέχρι το μεσημέρι, αλλά στη συνέχεια θα υπάρχον νεφώσεις και προς το απόγευμα αναμένονται κάποιες βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών (17-18 °C).
Όσον αφορά στην Δευτέρα του Πάσχα, γενικά αναμένεται να σημειωθούν βροχές και οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν αμετάβλητες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.