Μεγαλειώδης η τελική συγκέντρωση του Χρήστου Μπουκώρου στο Βόλο

Ηχηρό μήνυμα νίκης και ενότητας έστειλαν χιλιάδες Βολιώτες

Ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλε από τον Βόλο, στο κλείσιμο της αυλαίας της προεκλογικής περιόδου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος. Η τελική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε από εντυπωσιακή συμμετοχή, παλμό, ενθουσιασμό. Ήταν μία συγκέντρωση μοναδική σε όγκο στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ο Χρήστος Μπουκώρος, ανταποκρινόμενος στην συγκινητική προσέλευση του κόσμου, τους ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του, καλώντας τους να στείλουν «ένα μήνυμα για τη φωτεινή Ελλάδα που πρέπει να ανταμώσουμε».

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Κων. Λούλης, ο πρώην Δήμαρχος Βόλου, Κυριάκος Μήτρου, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Σούρλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς, οι αντιδήμαρχοι Βόλου Γιώργος Πράττος, Δημήτρης Λιβογιάννης, Θανάσης Σταυρίδης, Αναστάσιος Μπατζιάκας, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαγνησίας Γρηγόρης Ιγγλέσης και Κώστας Χαλέβας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Νάνσυ Καπούλα, ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Γιάννης Πρίντζος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, Δήμος Νταόπουλος, στελέχη της ΝΟΔΕ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου – ΕΒΟΛ, Νικήτας Πρίντζος, ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, καταγόμενος εκ του Βόλου, Πέτρος Καϊμακάμης, οι παλιοί πολιτευτές της ΝΔ Σταυρής Νάκος και Κώστας Παπαδόπουλος, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Παπαγεωργίου και χιλιάδες πολίτες.

Τον υπ. βουλευτή προσφώνησε ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Λούλης, ο οποίος τόνισε πως «ο Χρήστος Μπουκώρος στάθηκε όρθιος μόνος του και κράτησε άσβεστο το καντήλι της Νέας Δημοκρατίας αυτά τα δύσκολα χρόνια. Γι αυτό του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Όταν τον γνώρισα και παρακολούθησα την πορεία του αυτά τα χρόνια – γιατί ο καθένας από τις πράξεις του κρίνεται – μου ήρθε στο μυαλό ο τίτλος της βιογραφίας του σοβαρού πολιτικού, του Θεοτόκη «Ο πολιτικός του μέτρου». Ο Χρήστος είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με ήθος, με εργατικότητα, πατάει σταθερά στο έδαφος, δεν είναι αιθεροβάμων και έχει ένα μεγάλο χάρισμα, ότι είναι σεμνός και κράτησε την σεμνότητά του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό σε συνδυασμό με τις άλλες του αρετές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Καλή επιτυχία στο έργο του».

Μεγάλο μήνυμα για την αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτή την εντυπωσιακή υποδοχή. Από την καρδιά του Βόλου μας, φεύγει ένα μεγάλο μήνυμα, ένα μήνυμα νίκης, αλλαγής σελίδας, ένα μήνυμα για τη φωτεινή Ελλάδα που πρέπει να ανταμώσουμε». Με τα λόγια αυτά, ξεκίνησε την ομιλία του ο Χρήστος Μπουκώρος μπροστά στους χιλιάδες Βολιώτες που συγκεντρώθηκαν σήμερα το βράδυ στο πιο κεντρικό σημείο του Βόλου. Ο κ. Μπουκώρος ευχαρίστησε τον κ. Λούλη για τον εγκάρδιο λόγο του, εξαίροντας το φιλανθρωπικό του έργο στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Χαρακτήρισε την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ως απάντηση και ταυτόχρονα δέσμευση, τονίζοντας πως οι Βολιώτες έδειξαν με την παρουσία τους ότι παίρνουν την τύχη στα χέρια τους και πως θα βρίσκονται συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει η νέα κυβέρνηση.
«Τελειώνουμε την Κυριακή. Την αντιπολίτευση, πλέον, έχει αναλάβει ο ίδιος ο ελληνικός λαός, που το έδειξε στις ευρωεκλογές και θα το δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ερχόμενη Κυριακή, δίνοντας την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι όλοι πλέον κατανοούν πως η χώρα τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τεράστιες ευκαιρίες να βγει μόνιμα από την κρίση, πληρώνοντας τα επαναστατικά τερτίπια, τις καθυστερήσεις και τις ιδεοληψίες της απερχόμενης κυβέρνησης.
Ο Χρήστος Μπουκώρος κάλεσε τους πολίτες να επιβεβαιώσουν με την ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία ότι δεν επιθυμούν άλλους πειραματισμούς με την τύχη της χώρας, αντίθετα ζητούν πολιτική σταθερότητα και ανάπτυξη της οικονομίας, για τα οποία έχει δεσμευτεί η Νέα Δημοκρατία. Αναφέρθηκε σε όλα τα διαρθρωτικά μέτρα που θα υιοθετηθούν, ενώ ταυτόχρονα μίλησε και για τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν προς ψήφιση από την καινούργια Βουλή.

Σπάνια ευκαιρία για τη Μαγνησία

Την Κυριακή οι εκλογές αποτελούν μία σπάνια ευκαιρία και για τη Μαγνησία, συνέχισε ο Χρήστος Μπουκώρος, τονίζοντας την αναγκαιότητα να εφαρμοστεί, επιτέλους, ένα ενιαίο μοντέλο ανάπτυξης και αξιοποίησης των πλούσιων υποδομών που διαθέτει ο νομός.
Χαρακτήρισε την αντιμετώπιση των επενδύσεων σε Νηες και Αλατά από την κυβέρνηση ως τα δύο μικρά «Ελληνικά» της Μαγνησίας και δήλωσε με έμφαση πως το πρώτο που θα πρέπει να γίνει είναι να παραμεριστούν τα προσωπικά συμφέροντα και όλοι οι τοπικοί φορείς να αγωνιστούν από κοινού, βάζοντας μπροστά την ανάπτυξη και τα συμφέροντα της περιοχής.
«Οι εκλογές κάποια στιγμή τελειώνουν. Τα τοπικά συμβούλια, η δημοτική Αρχή, η περιφερειακή Αρχή, οι βουλευτές, οι υπουργοί, οι επιστημονικοί φορείς, οφείλουμε να προτάξουμε τα συμφέροντα της πόλης και τα συμφέροντα της Μαγνησίας. Όπως συνεργαζόμενοι με το Δήμο και με άλλους φορείς κρατήσαμε το στρατόπεδο στο Βόλο, που αφήνει 20 εκατ. ευρώ το χρόνο στην τοπική οικονομία και θα το κρατήσουμε και με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Με την ίδια μαχητικότητα συνεργαζόμενοι θα καταφέρουμε και πολλά ακόμη».

«Αγαπητοί συμπολίτες, αφού σας ευχαριστήσω ακόμη μία φορά γι αυτή την εντυπωσιακή συγκέντρωση, δηλώνω ότι βρίσκομαι μπροστά σας με καθαρή συνείδηση και καθαρό βλέμμα. Αυτά τα τέσσερα χρόνια εργάστηκα σκληρά για τη Μαγνησία. Σας καλώ να πορευτούμε μαζί, άσχετα με το τι ψηφίζατε μέχρι χθες. Υπάρχει αυτή η φωτεινή Ελλάδα που όλοι έχουμε στην καρδιά μας και στο μυαλό μας. Θα την ανταμώσουμε την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες και θα την ανταμώνουμε καθημερινά μέσα από την προσπάθειά μας να πάμε την Ελλάδα καλύτερα, να πάμε την Ελλάδα ψηλότερα!» κατέληξε στην ομιλία του ο Χρήστος Μπουκώρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.