Μετά τις γροθιές, ο Ζαχείλας μηνύει τώρα τον Γαργάλα για συκοφαντική δυσφήμηση!

«Εκεί που μας χρωστούσαν ήθελαν να μας πάρουν και το βόδι»

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Βόλου Βασίλης Ζαχείλας, αφού γρονθοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ Κώστα Γαργάλα, τώρα τον μηνύει. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο μηνυόμενος, σε ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, σήμερα έλαβε κλήση σε απολογία από το Πταισματοδικείο Βόλου, μετά από μήνυση του Βασίλη Ζαχείλα για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση και εξύβριση! Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κώστας Γαργάλας:
Προς επιβεβαίωση της λαϊκής παροιμίας
” Εκεί που μας χρωστούσαν ήθελαν να μας πάρουν και το βόδι”.
Ή άλλως πως
“Θράσος απύθμενο”.
Και η διαφορά των δυο μηνύσεων είναι πως στην κοινή για “συκοφαντική κατ’ εξακολούθηση δυσφήμιση” και “εξύβριση” μήνυση του δράστη προς τον Στέλιο Λημνιό και το πρόσωπό μου, είναι πως στην δική μου συμπεριλαμβάνεται και η “ψευδής καταμήνυση”.
Τείνω βέβαια μετά απ’ όλα όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα στην πόλη αυτή να πιστέψω κι εγώ πάντως, πως χέρι εξωγήινου σηκώθηκε με εγκληματική- δολοφονική πρόθεση και χτύπησε ως να είχε σχεδιαστεί επιμελώς στο υπερπέραν.
Σ’ αυτή όμως την πόλη ζούμε, υπερκόσμιοι συμπολίτες μας.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Γαργάλας είχε δεχθεί επίθεση από μασκοφόρο στις 5 Απριλίου 2024, μέσα στο κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ, λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης. Στον χώρο βρισκόταν μαζί του ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Λημνιός, ο οποίος καταδίωξε τον μασκοφόρο και τραβώντας του την κουκούλα, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τον πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ και δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα. Ο Κ.Γαργάλας είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε μώλωπες στο πρόσωπο και το κεφάλι, ως συνέπεια της επίθεσης που είχε δεχθεί λίγο νωρίτερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.