Μέθυσε, οδηγούσε δίκυκλο και προκάλεσε τροχαίο στη Νέα Ιωνία

Φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή σε 46χρονο

Τα ήπιε, μέθυσε και ανέβηκε σε δίκυκλο να οδηγήσει ένας 46χρονος στη Ν. Ιωνία, προκαλώντας ωστόσο τροχαίο ατύχημα, ενώ κατέληξε στο Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Προχθές ο άνδρας δικάστηκε ερήμην στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για επικίνδυνη οδήγηση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή, ενώ του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 1200 €. Στις 22 Ιουνίου 2020 λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, ο κατηγορούμενος ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης (σε έλεγχο που έγινε αργότερα εντοπίστηκε με 2,8 μgr ανά εκπνεόμενο λίτρο αέρα) οδηγούσε δίκυκλο στη Ν. Ιωνία. Από την Ελ. Βενιζέλου θέλησε να στρίψει στη Μαιάνδρου, παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να πέσει σε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 19χρονο, ο οποίος κινούνταν στη Μαιάνδρου με κατεύθυνση προς στη λεωφόρο Ειρήνης.
Ο 46χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα και χτύπησε ελαφρά στο πόδι, ενώ ζημιές προκλήθηκαν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Εξαιτίας της σύγκρουσης, πετάχτηκαν θραύσματα και χτύπησαν, τραυματίζοντας επιπόλαια έναν 28χρονο, θαμώνα διπλανής καφετέριας.
Ο άνδρας συνελήφθη, αφού όπως διαπιστώθηκε και από τον έλεγχο της Τροχαίας, δεν είχε ούτε δίπλωμα ούτε ασφαλιστήριο για το δίκυκλό του και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διοικητικές κυρώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.