Πότε θα χιονίσει στη Μαγνησία;

Φωτό αρχείου
Καλός ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή

Με καλό καιρό και καλές σχετικά με την εποχή θερμοκρασίες, θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θεοφάνη Τακούδη, που μίλησε για την πρόγνωση του καιρού στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, πιο έντονα χειμώνα θα θυμίζει ο καιρός την Κυριακή.
Όπως είπε, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, η ανώτερη θερμοκρασία θα φτάσει τους 16-17 °C στην πόλη του Βόλου, λόγω των Νοτίων Ανέμων, η οποίοι θα αυξήσουν την έντασή τους αύριο Πέμπτη.
Από την Παρασκευή προς το Σάββατο, οι άνεμοι στρέφονται σε Βόρειους, στην αρχή όχι με μεγάλη ένταση. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με συννεφιές σιγά – σιγά στις ορεινές κυρίως περιοχές, ξεκινώντας από το Πήλιο και στη συνέχεια στην Όθρυ.

Η θερμοκρασία θα πέσει το Σάββατο

Ο κ. Τακούδης τόνισε ότι η θερμοκρασία θα πέσει το Σάββατο, η μέγιστη τιμή θα είναι 10 °C, ενώ η Κυριακή είναι μια μέρα με συννεφιές κατά τόπους με παροδικές βροχές, ενώ αναμένεται να χιονίσει στο Πήλιο και στην Όθρυ, χωρίς μεγάλο ύψος χιονιού. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας την Κυριακή θα είναι ίσως και μονοψήφιος αριθμός στην πόλη του Βόλου 8-9 °C.
Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής, οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 3-4 °C, ενώ σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές ενδέχεται να δημιουργηθεί παγετός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.