Σήμερα το απόγευμα τελικά, η διακοπείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Φορείς και συλλογικότητες έχουν καλέσει τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση

Σήμερα το απόγευμα τελικά, θα γίνει η διακοπείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, στις 17:30 όμως και όχι στις 13:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Η συνεδρίαση διακόπηκε την περασμένη Τρίτη, ενώ η μετάθεση της ώρας αποφασίστηκε λόγω της προγραμματισμένης γενικής απεργίας που έχει εξαγγείλει για σήμερα η ΓΣΕΕ και προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή διαδικασία, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σημειώνεται ότι φορείς και συλλογικότητες της πόλης έχουν καλέσει τα μέλη τους να δώσουν ξανά το παρόν στην συνεδρίαση και θα απαιτήσουν από την δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της για τον ξυλοδαρμό του δημοτικού συμβούλου της ΛΑΣ Κ. Γαργάλα.
Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, περιλαμβάνεται η αντικατάσταση του δράστη της επίθεσης Βασίλη Ζαχείλα από τη θέση του προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α..».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.