Σοκ για υπάλληλο στον Βόλο- Πήραν 3000 € από λογαριασμό του, αντί να κάνουν κατάθεση

Καταδικάστηκε 23χρονη στον λογαριασμό της οποίας, κατέληξαν τα χρήματα

Εξυπηρέτηση για την εταιρία για την οποία εργάζεται στον Βόλο πήγε να κάνει ένας 38χρονος, προκειμένου να καταθέσουν στον λογαριασμό του δήθεν οφειλή, αλλά την πάτησε, όταν διαπίστωσε ότι το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του, ήταν λιγότερο κατά 3000 €!
Ο υπάλληλος της εταιρίας, στις 4 Νοεμβρίου 2021 μίλησε τηλεφωνικά με άγνωστο άνδρα που εμφανίστηκε ως προμηθευτής της εταιρίας στην οποία εργάζεται και του ζήτησε τους κωδικούς του e banking, προκειμένου να καταθέσει ένα ποσό, δήθεν οφειλής του στην εταιρία από προμήθεια.
Ο υπάλληλος ανυποψίαστος τους έδωσε και όταν διαπίστωσε ότι αντί να του κατατεθεί η δήθεν οφειλή στην εταιρία, είχαν «εξαφανιστεί» 3000 € από τον λογαριασμό του.
Έκανε μήνυση κατ’ αγνώστου για απάτη και από την προκαταρτική που έγινε, διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα του 38χρονου είχαν καταλήξει στον λογαριασμό 23χρονης , αγνώστου διαμονής, η οποία δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Η νεαρή κρίθηκε ένοχη ερήμην και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών, με αναστολή, που θα έχει αναστέλλουσα δύναμη, εφόσον επιστρέψει 3000 € στον μηνυτή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.