Sophia Kontonikou: Η ιστορία συνεχίζεται πιο δυναμικά, πιο λαμπερά, πιο σύγχρονα

Η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κοντονίκου προχωρά στο δικό της δρόμο

Το όνομα «Κοντονίκος» στον Βόλο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο εδώ και έξι δεκαετίες με την γυναίκα, με τα λαμπερά μαλλιά, τα αξεπέραστα χρώματα και τις τεχνικές, που αναδεικνύουν κάθε χαρακτηριστικό, κάθε γυναίκας.
Η Σοφία Κοντονίκου, κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κοντονίκου έχει αναλάβει εδώ και χρόνια τα ηνία της πολύ γνωστής και επιτυχημένης επιχείρησης του πατέρα της και πλέον με τον δικό της χαρακτήρα, σύγχρονες γνώσεις, πολύ μεράκι και πάρα πολλή αγάπη προχωρά στο δικό της δρόμο, που τις ανοίγεται πλέον διάπλατα.


Με σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συνεχείς παρακολουθήσεις ειδικών σεμιναρίων για νέες τεχνικές στο Παρίσι και όχι μόνο, η Σοφία Κοντονίκου χαρίζει σε κάθε γυναίκα και όχι μόνο αυτό που επιθυμεί. Υγιή, ζωντανά μαλλιά, ιδανικά για τον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε γυναίκας, μοναδικές τεχνικές και βαφές, που αναδύουν ομορφιά και προσωπικότητα.
Κι επειδή μιλάμε για προσωπικότητα, η Σοφία Κοντονίκου έβαλε την δική της στον ξεχωριστό χώρο που δημιούργησε σε συνεργασία με την interior designer Κατερίνα Αποστολάκη.

 

Στην οδό Ερμού 128, στον πρώτο όροφο ανοίγεται πια η πόρτα του θηλυκού παραδείσου. Ένας χώρος αναμορφωμένος, αναγεννημένος, πολυτελής μέσα στην λιτότητά του, φωτεινός και ιδανικός για χαλάρωση και ευεξία. Άλλωστε η ομορφιά επιτάσσει και έναν αντίστοιχο χώρο.

 


Η νέα αυτή όψη του γνωστού κομμωτηρίου, έρχεται να υποδεχτεί κάθε γυναίκα, να την αγκαλιάσει και να την παροτρύνει για αλλαγές. Στον φωτεινό αυτό χώρο, που κυριαρχεί το λευκό, τα μπουντουάρ με σύγχρονη ματιά, οι άνετοι λουτήρες, οι καθρέπτες, το χρυσό και το ροζ η γυναίκα βρίσκει το βασίλειό της. Η Σοφία Κοντονίκου με το εξειδικευμένο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό της φροντίζουν ώστε κάθε γυναίκα να αναδείξει τον υπέροχο εαυτό της. Και η αρχή γίνεται φυσικά από τα …μαλλιά!
Γιορτάζοντας λοιπόν φέτος τα 60 χρόνια πορείας, το hair salon Kontonikou Sophia, συνεχίζει δυναμικά την παρακαταθήκη και την ιστορία του, με βλέμμα πιο σύγχρονο, πιο λαμπερό, πιο φωτεινό!

PHOTO: KONSTANTINOS ART STUDIO

Ερμού 128, Βόλος|τ. 24210 273 38

Facebook & Instagram
Kontonikou Sophia Hair Salon

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.