Συνεχίζεται η προανάκριση για εμπρησμό σε βενζινάδικο στην οδό Λαρίσης

Η «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» είχε αναφέρει ότι η Πυροσβεστική εξετάζει το ενδεχόμενο άτομο να πέταξε εύφλεκτο υλικό

Συνεχίζεται η προανάκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τον εμπρησμό σε βενζινάδικο του Βόλου ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην οδό Λαρίσης.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από τις κάμερες της επιχείρησης που δείχνουν τον εμπρηστή να πλησιάζει τον χώρο, χωρίς να φοράει καπέλο ή να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να ρίχνει εύφλεκτο υλικό στις αντλίες και στη συνέχεια από απόσταση να βάζει φωτιά.
Στο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπο του δράστη, ο οποίος εκτιμάται ότι πήγε στο σημείο με κάποιο όχημα.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «μικροσκόπιο» της πυροσβεστικής έχει μπει το βιντεοληπτικό υλικό επιχειρήσεων γύρω από το πρατήριο καυσίμων, από το οποίο μπορούν να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως το όχημα που χρησιμοποίησε, προκειμένου να οδηγηθούν στην ταυτότητά του.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε μια αντλία καυσίμων και η «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» είχε αναφέρει ότι η Πυροσβεστική εξετάζει το ενδεχόμενο άτομο να πέταξε εύφλεκτο υλικό στις αντλίες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η φωτιά, που ευτυχώς έγινε άμεσα αντιληπτή από ένοικο διαμερίσματος κοντά στο πρατήριο και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος με φορητά μέσα ελαχιστοποίησε την πιθανότητα επέκτασης της φωτιάς σε έναν χώρο εξαιρετικά επικίνδυνο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.