Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Προσπάθεια του Παπαστεργίου του Αθλ. Κολ. Νίκης στο ματς με τη Σκόπελο

Διατήρησε το +2 από τη δεύτερη θέση ο πρωτοπόρος της Α’ ΕΠΣΘ Διαγόρας, που στο Στεφανοβίκειο επιβλήθηκε με 3-0 του Μαγνησιακού. Στο 33′ ο Λάζαρος Καραμανλής μετά από ασίστ του Αλαμάνη άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, για να έλθει στο 55′ με πλασέ από τη μικρή περιοχή ο Κουβελάς μετά από “σπάσιμο” της μπάλας του Καραμπούζη να γράψει το 2-0. Το τελικό 3-0 επιτεύχθηκε στο 80′ μετά από ωραίο τσίμπημα της μπάλας με το μυτάκι του Σπύρου Καραπλιάγκου, που κατέληξε στα δίχτυα, έπειτα από κόρνερ.

Ένα ματς έγινε το πρωί της Κυριακής για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.  Η Δήμητρα εκμεταλλεύτηκε για μία ακόμη φορά τη δυνατή έδρα της και νίκησε με 3-1 τη Σκιάθο, φτάνοντας τους 56 βαθμούς.  Στο 9’ ο Θανάσης Παπαδόπουλος με πλασέ μετά από κάθετη του Νικηφοράκη έκανε το 1-0, ενώ στο 58’ και 71’ «χτύπησε» δις ο Κρανάς, την πρώτη φορά μετά σέντρα του Αραπίτσα και τελείωμα από κοντά και τη δεύτερη με κοντινή προβολή μετά από απόκρουση του γκολκήπερ των φιλοξενουμένων. Το τελικό 3-1 έγραψε στο 86’ ο Άλεξ Τζελάι με μακρινή κεφαλιά. Στην επανάληψη και πριν μπει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, υπήρξε χαμένο πέναλτι του Παπαδόπουλου, που έστειλε την μπάλα άουτ.

Σπουδαίο από άποψη θεάματος ματς έγινε στο Βασδέκειο, με τον Αίαντα να νικά με 4-6 τον Ηρακλή, που έμεινε ισόβαθμος με τους Μυρμηδόνες. Για τους νικητές χατ-τρικ έκανε ο Μπένος (2’,69’,88’), δύο γκολ σημείωσε ο Κωστούλας (47’,65’), ενώ σκόρερ χρίστηκε στο 18’ και ο Μπιρτσάι. Για τον Ηρακλή ο νεαρός Τανός έβαλε δύο γκολ στο 73’ και στο 90’ με πέναλτι, ένα ο 17χρονος Χριστογιαννούλας στο 80’ και ένα ο Στρούγγης στο 85’.

 Η Β’ ΕΠΣΘ

Ο Τοξότης διέλυσε τον Ελευθεριακό με 8-0 και αύξησε τη διαφορά του στους έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση (29′ Δεμίρης, 36′ Μάστορας, 49′, 59′, 70′ Λ. Δενελάβας, 53′, 64′, 73’ Ρουκάς).

Η Δάφνη κέρδισε εκτός έδρας τον Πηλέα με 0-2 και έπιασε στους 42 βαθμούς τον Ιάσονα Α.Μ., που κάνει το ρεπό του στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Σκόρερ για τους νικητές οι Μαρέδης (7′) και Καρακίτσιος (70′).

Για τη Β’ ΕΠΣΘ, η Μακρινίτσα “απέδρασε” με το διπλό από την Αγχίαλο με σκορ 0-2 πιάνοντάς την στην κατάταξη στους 39 βαθμούς. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Παλαμιώτης, που σκόραρε δις κι είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει το “χατ-τρικ”. “Μισή” η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, με αρκετούς βασικούς της ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε στο Διμήνι του Παγασητικού με 0-1 με σκόρερ τον Στεργίου στο 27′, φτάνοντας τους 34 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους θεωρούν ότι θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση λόγω των ευκαιριών που έχασαν.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης μπροστά σε πολύ κόσμο στο Βασδέκειο επικράτησε με 3-1 της Σκοπέλου στο ντέρμπι κορυφής της Γ’ ΕΠΣΘ και αποσπάστηκε απ’ αυτή τέσσερις βαθμούς, με συνέπεια να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 8’ με πολύ ωραίο εναέριο σουτ του Γεωργίου από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 με τον Τζιόρτζιο στο 19’. Ο τερματοφύλακας της Σκοπέλου έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια μετά από σέντρα από τα αριστερά, δημιουργήθηκε σύγχυση και σε κενή ουσιαστικά εστία από κοντά ο Τζιόρτζιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες μέχρι να πετύχουν το δεύτερο τέρμα τους. Τελικά αυτό ήρθε στο 79’. Ο Φλώρος σούταρε δυνατά, ο τερματοφύλακας της Σκοπέλου απέκρουσε και ο Γερολυμάτος σε κενή εστία, αλλά από δύσκολη γωνία από πλάγια αριστερά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με αριστερό πλασέ. Στο 88’ εκτελέστηκε φάουλ από τη μία περιοχή στην άλλη, η μπάλα αναπήδησε, η άμυνα της Σκοπέλου σάστισε και ο Γερολυμάτος πρόλαβε τον αντίπαλο γκολκήπερ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα νίκησε στην έδρα της τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων με 2-1 (32′ Σκαμπαρδώνης, 44′ Χαϊδούσης-Γαρυφάλλου 33’) κι εκμεταλλευόμενη την ήττα της Σκοπέλου από το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης, ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Ο Ερμής κέρδισε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, που χρησιμοποίησε ως έδρα ο Νέος Μαγνησιακός με το επιβλητικό 0-5 (50′ Μπουμπούκης, 54′ Χατζηπλής, 56′ Στύλλας, 70′ Αναστασίου, 87′ Μαγαλιός, 90′ Τσόγκας) σε ένα φοβερό του “ξέσπασμα” στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς όλα τα τέρματα της νίκης του επιτεύχθηκαν στην επανάληψη. Αξιόμαχη η άκρως νεανική ομάδα του Γιώργου Γάτου στο πρώτο 45λεπτο, με την προσπάθειά της, όμως, να “καταρρέει” στο δεύτερο, απέναντι στο φρενήρη αγωνιστικό ρυθμό του συγκροτήματος του Δημήτρη Μπράτσου.

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Άθλος Αλμυρού και Απόλλων Καναλίων με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος και ισοφάρισε στο 67′ ο Φωτιάδης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (7/4):

Α’ ΕΠΣΘ

Δήμητρα-Σκιάθος 3-1

Διαγόρας-Μαγνησιακός 3-0

Ηρακλής-Αίας 4-6

Β’ ΕΠΣΘ

Αγχίαλος-Μακρινίτσα 0-2

Παγασητικός-Πανιώνιος 0-1

Πηλέας-Δάφνη 0-2

Τοξότης-Ελευθεριακός 1-1

Γ’ ΕΠΣΘ

Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης-Σκόπελος 3-1

Νέος Μαγνησιακός-Ερμής 0-5

Ένωση Λεχ. Νηλέα-Ηρακλής Α.Θ. 2-1

Άθλος-Απόλλων Καναλίων 1-1

Οι παίκτες του Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης πανηγυρίζουν την επιτυχία τους κόντρα στη Σκόπελο
Πολύς κόσμος στο Βασδέκειο για το ματς Αθλ. Κολ. Νίκης-Σκόπελος

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.