Αποτελέσματα, σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 3 Απριλίου)

Ένα παιχνίδι για τα play off και τρία για τα play out περιελάμβανε το πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣΘ, σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου.

Τοξότης-Αίας Σούρπης 0-2
Επανήλθες στις επιτυχίες ο Αίαντας Σούρπης, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα του Τοξότη. Και τα δύο τέρματα μπήκαν με πανομοιότυπο τρόπο και με …δράστη τον Μάνθο Χειλά και …συνεργό τον Θανάση Κατσαβριά. Η αναμέτρηση άρχισε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σκλαπάνης, αλλά ο Χαλάτσης επέλεξε τη σωστή γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 15’ ο Κατσαβριάς πήρε την κεφαλιά και τροφοδότησε τον Χειλά, ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58’, οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά έκαναν το 0-2 με τους ίδιους παίκτες να συνεργάζονται με τον ίδιο τρόπο.

Δάφνη-ΑΣ Αγχίαλος 0-4
Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου και μόλις στο 5’ ο Δημακόπουλος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα της Δάφνης, ενώ στο 20’ «βολίδα» του Κόκκαλη από τα 30 μέτρα, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 32’ όμως κατάφερε να σκοράρει με πλασέ σε κενή εστία, μετά από διεκδίκηση της μπάλας του Δεμίρη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στην επανάληψη, ο Ζητούδης με δύο γκολ και μία ασίστ ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις της νίκης. Στο 55′, μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Δεμίρη βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με λόμπα έκανε το 0-2. Στο 75′ ο ίδιος με σουτ από πλάγια δεξιά, έγραψε το 0-3 ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80′ μετά από κόρνερ του Προβιά, κεφαλιά του Ζητούδη, με τον Ζαφειρίου με προβολή να παραβιάζει για τέταρτη φορά την εστία της Δάφνης.

Αγ. Παρασκευή-Αστέρας Ριζομύλου 1-3
Την ήττα με 1-3 γνώρισε η Αγία Παρασκευή στην έδρα της από τον μαχητικό Αστέρα Ριζομύλου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Πολύζο μόλις στο 3’, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο 42’ από μία ανέλπιστη φάση, όταν έγινε η σέντρα από πλάγια, ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και με το χέρι του την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του για το 1-1. Στην αρχή της επανάληψης ο Κοπάνας είχε δοκάρι για την ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη, χάνοντας την ευκαιρία να προηγηθεί, κάτι που έκανε ο Γουτούλης για τη δική του ομάδα στο 61’ για το 1-2. Στο 80’ ο Σαρρής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τον Αστέρα.

Σκιάθος-Μυρμιδόνες 1-1
Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Σκιάθος και Μυρμιδόνες στο μεταξύ τους παιχνίδι, με τους νησιώτες να μπαίνουν μπροστά στο σκορ με τον Πρίφτη στο 43’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, για να ισοφαρίσει στο 73’ ο Μάτζαρης με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Κοντοβά, από δεξιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.