Αρσένος στο «Magnesiasports»: «Ουσιαστικά κάνουμε μία νέα αρχή»

Τις αποφάσεις της ΕΠΟ περιμένει και ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου μπήκε πλέον στις προπονήσεις, με τους παίκτες να βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Στέλιου Αρσένου, και τον ίδιο τον προπονητή, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας να περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ για το μέλλον της Γ’ Εθνικής…

«Κάθε μέρα ακούμε και κάτι καινούργιο και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» είναι το σχόλιο του Στέλιου Αρσένου, με τον προπονητή του Διαγόρα Στεφανοβικείου να έχει πλέον μία πρώτη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του. «Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαμε, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους. Ουσιαστικά κάνουμε μία νέα αρχή και περιμένουμε και από την ΕΠΟ να δούμε τι θα αποφασίσει για τη μορφή του πρωταθλήματος».

Όπως τονίζει ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου, η δυνατότητα για μεταγραφές υπάρχει, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει κάτι, εάν δεν αποκρυσταλλωθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τη μορφή του πρωταθλήματος, αλλά και  για το αν θα υπάρξουν ομάδες που θ’ αποχωρήσουν. «Οπότε είμαστε σ’ αυτήν την κατάσταση της αναμονής. Έτσι έχουμε 18 παίκτες, μεταξύ αυτών και οι δύο τερματοφύλακες και κοιτάμε τη συνέχεια, για να είμαστε έτοιμοι αν και όταν κληθούμε για επίσημα παιχνίδια» καταλήγει ο τεχνικός του Διαγόρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.