«Άξιος “νεκροθάφτης” στην προσπάθεια αφανισμού του τοπικού μας ποδοσφαίρου ο δήμαρχος Βόλου»

Δηλώνει η υποψήφια δήμαρχος Βόλου, Νάνσυ Καπούλα, με αφορμή την επικείμενη αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο

Σε δήλωση της η υποψήφια δήμαρχος Βόλου, Νάνσυ Καπούλα, αναφορικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου αναφέρει:
“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το γεγονός ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, επιμένει για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου με την κατάθεση τροπολογίας, ελπίζω ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας που θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα θα λάβει τις σωστές αποφάσεις της.
Είναι γνωστό ότι με την συγκεκριμένη τροπολογία ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου θα υποχρεωθούν και του χρόνου να παίξουν και πάλι στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (εφόσον δημιουργηθεί η SuperLeague2).
Πρόκειται ουσιαστικά για ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, καθώς η αναδιάρθρωση που σχεδιάζουν πρόκειται να ισχύσει από τη σεζόν που διανύουμε, γεγονός πρωτοφανές για τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δεδομένα και ενώ οι δύο ιστορικές ομάδες μας έχουν προχωρήσει τον προγραμματισμό τους, βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου τους, καταθέτοντας ψυχή και σώμα στα γήπεδα, όπου αγωνίστηκαν.
Άξιος «νεκροθάφτης» ή συμπαραστάτης του υπουργού στην προσπάθεια αφανισμού του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο παράγοντας – δήμαρχος Βόλου και οι συν αυτώ, γνωστοί εφιάλτες της πόλης, οι οποίοι αβαντάροντας με κάθε τρόπο την ξενόφερτη ομάδα της Πύδνας, βρίσκουν την ευκαιρία να αναδείξουν το μίσος τους για τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου.
Η ομάδα της Πύδνας άλλωστε, γνωστή αγαπημένη του Δημαρχείου Βόλου, φρόντισε να δώσει τα διαπιστευτήρια της στέλνοντας εξώδικο, καλώντας τους αρμόδιους να υλοποιήσουν τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, διαφορετικά θα προσφύγει στα αρμόδια αθλητικά και ποινικά δικαστήρια για την προάσπιση των συμφερόντων της!
Εμείς είμαστε υπέρ δίκαιης αναδιάρθρωσης προς όλες τις κατηγορίες και τις ομάδες από την μεθεπόμενη σεζόν, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του αθλητισμού παγκοσμίως.
Σε αναμονή λοιπόν της αυριανής απόφασης απευθυνόμαστε στον υφυπουργό και πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα δούμε φαινόμενα ωμής παρέμβασης και καταπάτησης στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, αλλά θα επικρατήσει η λογική και η νομιμότητα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.