Δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας ο Ντα Κάμπο!

Άγνωστο παραμένει αν θα αρχίσει τελικά το πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο στον Ολυμπιακό Βόλου αρχίζουν να έχουν ισχυρές αμφιβολίες, καθώς έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η απόφαση να προχωρήσουν στον δανεισμό του Νίκο Ντα Κάμπο στον Απόλλωνα Λάρισας!

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή μας, Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο, στον Απόλλωνα Λάρισας έως και 30/06/2021.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξαιτίας της αβεβαιότητας που υπάρχει ως προς την έναρξη ή όχι του πρωταθλήματος της Football League αλλά και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή μας να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 αποφάσισαν να παραχωρήσουν το Ντα Κάμπο» ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Αν αρχίσει πάντως το πρωτάθλημα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν στα υπόψη τους 2-3 παίκτες από την Αργεντινή για να καλύψουν το κενό που προκύπτει.

Από την πλευρά του, ο Απόλλων Λάρισας δεν κάνει στην ανακοίνωσή του λόγο για δανεισμό, ενώ επισημαίνει: «Πρόκειται για έναν προικισμένο – με πολλά επιθετικά χαρίσματα – ποδοσφαιριστή που έρχεται στην Λάρισα για να κάνει τη διαφορά και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πίσω από το σέντερ φορ αλλά και στις δύο πτέρυγες.

Έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή και η κίνηση της λαρισινής ΠΑΕ να φέρει στην ομάδα έναν τέτοιο αξιόλογο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από ένα προηγμένο πρωτάθλημα δείχνει το στίγμα, για το τι θέλει να πετύχει την φετινή σεζόν, που δεν ξεκίνησε όπως αναμενόταν για τον Απόλλωνα.

Τον Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπo παρουσίασε επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ, ο οικονομικός διευθυντής του Απόλλωνα, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.