Διατηρείται σε φόρμα η Νίκη Βόλου, 3-1 την ΑΕΛ στο φιλικό

Σε αναμέτρηση στο γήπεδο Αλκαζάρ

Μπορεί αγωνιστική δράση να μην έχει το πρωτάθλημα της Super League 2, μιας και η διαμάχη με τον Λ. Αυγενάκη για το ποσοστό από το στοίχημα συνεχίζεται, αλλά η Νίκη Βόλου δείχνει ότι διατηρείται σε αγωνιστική εγρήγορση, περνώντας σήμερα από το Αλκαζάρ με 1-3 απέναντι στην ΑΕΛ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη ανάμεσα στις δύο ομάδες..

Πιο δυνατά ξεκίνησε η ΑΕΛ στο παιχνίδι, έχοντας γίνει απειλητική στο 13’ με σουτ του Νικολιά, στο 17’ με αντίστοιχη κίνηση του Αντράντα και στο 20’ και στο 27’ με τον Κώστα Παπαγεωργίου, με τη Νίκη να έχει την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 33’ όταν ο Κρητικός έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Θεοδωρόπουλο να διώξει με υπερένταση για να κρατήσει το «μηδέν» για την ομάδα του.

O ίδιος παίκτης είχε για τη Νίκη μία ακόμη ευκαιρία στο 38’ αλλά ο Ηλιάδης ήταν αυτός που σταμάτησε την πορεία της μπάλας,

Καλή στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους και στο 39’ όταν ο Τσιριγώτης είδε τον Μπάγιτς εκτός θέσης και προσπάθησε λίγο μπροστά από τη μεσαία γραμμή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης, αλλά αυτή κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική όσον αφορά τα γκολ. Η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που προηγήθηκε 0-1 στο 59’ μετά από σέντρα του Κρητικού και κεφαλιά του Γαβριηλίδη, ενώ στο 70΄ο Τζιώρας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους «κυανόλευκους». Εννέα λεπτά αργότερα ο Κ. Παπαγεωργίου μείωσε σε 1-2 για την ΑΕΛ με εκτέλεση φάουλ, αλλά στο 85’ ο Τζιώρας μετά από σέντρα του Τοπαλίδη με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης (64’ Μαξιμένκο), Κόλα (58’ Γκοτζαμανίδης), Θωμαϊδης (46’ Πλέγας), Αντράντα (58’ Μιλτιάδης), Παπαγεωργίου Κ. (88’ Γαρουφαλιάς), Τσιριγώτης (64’ Ογκμπόε), Μαυριάς (58’ Πεντρόσο), Νικολιάς (75’ Γλυνός).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Κάσσος (46’ Τοπαλίδης), Αναστασίου (61’ Δεληζήσης), Γρομητσάρης (61’ Δημητρίου), Ανδρέου, Κυριακίδης (61’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (46’ Γαβριηλίδης), Κρητικός (61’ Μέτσε), Ολαϊσόλα (56’ Ροχάνο), Σιαφά (56’ Τζιώρας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.