Έφυγε από τη ζωή ο παλιός παράγοντας της Νίκης, Βαγγέλης Πάτσης

Η Βασιλική Καλλιπολίτη ως μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης είχε βραβεύσει στις 29/10/17 τον Βαγγέλη Πάτση

Ο Βαγγέλης Πάτσης, ο οποίος ήταν παράγοντας της Νίκης Βόλου, έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή (6/12) στα 79 του. Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης τη σεζόν 2017-18 είχε βραβεύσει τον εκλιπόντα στο Πανθεσσαλικό πριν από τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος για το πρωτάθλημα στις 29/10/2017. Μάλιστα αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της αγαπημένης του Νίκης που είδε στη ζωή του. Η κηδεία του γίνεται στον Άγιο Βασίλειο στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου. Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη τονίζει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ευάγγελου Πάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν μερικές ώρες. Ο Ευάγγελος Πάτσης διετέλεσε για πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος κι έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης και, δεδομένα, όταν άνθρωποι σαν κι αυτόν, φεύγουν από κοντά μας, η οικογένεια του συλλόγου μας γίνεται αισθητά φτωχότερη».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ερασιτεχνική Νίκη: “Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ευάγγελου Πάτση, που έφυγε από τη ζωή. Ο Βαγγέλης Πάτσης, γνήσιος «Νικιώτης», βρισκόταν κοντά στον Σύλλογο και στην ομάδα ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια, διατελώντας γενικός αρχηγός και διοικητικό στέλεχος”.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζει και ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Βαγγέλη Πάτση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.