Ελαφρύτερο φορτίο και μεταγραφικά για τη Νίκη Βόλου

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά την επικράτηση της Νίκης Βόλου επί των Τρικάλων αλλά και για την ανάκαμψη που καταγράφεται, ωστόσο σκέφτεται ήδη και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το φορτίο γίνεται ολοένα και ελαφρύτερο, από τη στιγμή που μπαίνουν ομάδες κάτω από τη βαθμολογική θέση των «κυανόλευκων», και έχοντας πάρει τρεις βαθμούς απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Διοργανώτρια Αρχή, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τον Θεσπρωτό. Άλλωστε εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας, οι «κυανόλευκοι» θέλουν και βαθμούς εκτός για να ελπίζουν σε μία ακόμη καλύτερη πορεία, βάσει των στόχων της.

Άλλωστε η Νεάπολη έχει γίνει δυνατή έδρα για τη Νίκη Βόλου. Ήδη στο συγκεκριμένο γήπεδο οι «κυανόλευκοι» μετρούν πέντε νίκες και μόλις μία ήττα (από τον Ιωνικό), τη στιγμή που είχαν πάρει και την ισοπαλία στο υπολογιζόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Καλαμάτα, που είχε πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας. Καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ από τη Νίκη έχει μόνο η Καβάλα με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι παίκτες βέβαια θα πάρουν τις σχετικές ανάσες ενόψει Χριστουγέννων, αφού ξεκίνησαν το εορταστικό ρεπό μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, όταν και επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Πλέον στο προσκήνιο έρχονται και τα μεταγραφικά. Η κρίσιμη υπόθεση έχει να κάνει με τον… Λατίνο που θα ενταχθεί στην ομάδα, εφόσον απαντήσει θετικά στην πρόταση της Νίκης. Αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο για τους «κυανόλευκους» βρίσκονται δύο ακραίοι επιθετικοί, ένας Ευρωπαίος και ένας Λατινοαμερικάνος, και οι δύο ισπανόφωνοι, με έναν εξ αυτών να εντάσσεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στην ομάδα. Αν δεν έρθει όμως καμία θετική απάντηση, τότε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο καλούνται να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις…

Όσον αφορά τον Κώστα Κάρδαρη, που πρώτο είχε «φωτογραφίσει» την απόκτησή του το «Μagnesiasports», θεωρείται παίκτης της Νίκης. Ο έμπειρος μπακ έχει αγωνιστεί σε Τράχωνες, Τριγλία Ραφήνας, Πανθρακικό, Άγιο Ιερόθεο, Αιγάλεω και Προοδευτική, αλλά και στη γαλλική αποικία της Ρεϋνιόν!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.