Έμειναν δεύτεροι οι Παίδες της ΕΠΣΘ, 0-0 με την Εύβοια

Φάση από το σημερινό ματς ανάμεσα σε ΕΠΣ Θεσσαλίας και ΕΠΣ Εύβοιας

Σε ένα ματς κάτω από αέρα και ψιλόβροχο στο Βασδέκειο, η Κ14 της ΕΠΣΘ έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη της Εύβοιας για την 6η και τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ και τερμάτισε δεύτερη στον 7ο όμιλο με τρεις βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Εύβοια, έχοντας 11 έναντι 14 βαθμών.

Η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου, που θα παίξει σε μόνο αγώνα ως φιλοξενούμενη στην επόμενη φάση, χρειαζόταν νίκη, για να ισοβαθμήσει με τους αντιπάλους της και να περάσει στην πρώτη θέση ως καλύτερη στην ισοβαθμία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζε να κερδίσει, αφού δε δημιούργησε φάσεις και η  Εύβοια ήταν ελαφρώς καλύτερη.

Στο πρώτο μέρος ξεχώρισε το δοκάρι του Πάνου στο 21’ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ενώ στο δεύτερο δεν έγινε εκατέρωθεν κάποια μεγάλη φάση. Ο Ζαρίφης στο 51’ είχε την έμπνευση με μακρινό φάουλ από πλάγια δεξιά να σημαδέψει με το αριστερό κι ενώ όλοι περίμεναν γέμισμα το αριστερό παραθυράκι, αλλά η μπάλα πέρασε με δύναμη άουτ, ενώ στο 53’ ο Σταυραντώνης, από τους πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες της ΕΠΣΘ, καθώς είναι γεννημένος το 2006, βρέθηκε σε θέση βολής μέσα δεξιά στην περιοχή στο ύψος του πέναλτι, αλλά σούταρε παράλληλα με την εστία.

Από την Εύβοια καταγράφηκε στο 55’ ένα καλό σουτ από θέση μέσα δεξιά του Μυτάκη, που απέκρουσε ο Κοκώνης, ενώ στο 69’ ο Πάνου πήγε να φύγει μόνος, πιέστηκε και προτίμησε, αντί να προχωρήσει, να τελειώσει από μακριά τη φάση με ένα αδύναμο πλασέ, που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

ΕΠΣ Θεσσαλίας Κ14: Κοκώνης, Κατσαρός,  Χασιώτης, Τρίχας, Μπέκος, Κωστούλας, Μπασαγιάννης, Κύρκος, Νταβλαμάνος, Σταυραντώνης, Ζαρίφης

Έπαιξαν και οι: Λυκουρίνος, Κόπανος, Καραγιαννόπουλος, Σακατζής

ΕΠΣ Εύβοιας Κ14: Μπασίνας, Σύκας, Αλαφάκης, Βράκας, Ελευθερίου, Αργυρίου, Πάνου, Μυτάκης, Μπρατσιώτης, Βελλής, Συνολάκης

Έπαιξαν και οι: Ντούρμας, Κικίδης, Πόγκας, Δεληγιάννης

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-0

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 7-0

Η βαθμολογία

ΕΠΣ Εύβοιας 14

ΕΠΣ Θεσσαλίας 11

ΕΠΣ Φθιώτιδας 9

ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.