H επιστροφή Ρόκα στον Ολυμπιακό Βόλου και οι αντιδράσεις των οργανωμένων

Γενικός αρχηγός ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, αρνητικά σχόλια από οπαδούς

Μιας και για μία ακόμη φορά η ενημέρωση από την πλευρά του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου είναι απούσα, η παρουσία του Στάθη Ρόκα στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» σίγουρα προκάλεσε έκπληξη σε όσους δεν είχαν γίνει κοινωνοί της επιστροφής του στην ομάδα, αλλά έφερε και αντιδράσεις από την πλευρά των οργανωμένων.

Τα επίθετα που άκουσε ο Στάθης Ρόκας ήταν κάμποσα και σίγουρα όχι τα πιο ευγενικά ή θετικά από αρκετούς οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση, ο Στάθης Ρόκας ανέλαβε το πόστο του γενικού αρχηγού στην ομάδα, αφήνοντας παράλληλα την Αγία Άννα στην οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος ως παίκτης.

Μάλιστα, ήδη υπάρχει και ανακοίνωση από την πλευρά των «Μalavetas» στην οποία γίνεται αναφορά στην παρουσία του Στάθη Ρόκα στον Ολυμπιακό Βόλου. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Η παρουσία ατόμου του πρόσφατου παρελθόντος που είναι κόκκινο πανί για τους οργανωμένους στο πάγκο της ομάδας μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορούμε να το εκλάβουμε…».

Αλλά και οι Austrian Boys αναφέρουν με νόημα: “Δεν θα ανεχτούμε κανένα πισωγύρισμα κανενός, σε κανένα πόστο, ο οποίος έχει προδώσει την ομάδα μας! Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση στην καψούρα μας!”.

Τέλος οι Vatos Locos τονίζουν: “Υ.Γ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ. Δεν ξεχνάμε!”

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.