H προσπάθεια παρά τις αντιξοότητες και η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου

Περιμένοντας και την έναρξη της Γ' Εθνικής

Η ενίσχυση έγινε για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τόσο στο τέρμα (Βρονταράς) όσο και στο τεχνικό επιτελείο (Τσαρέλας) και απομένει η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον νεαρό Θεοδωρίδη για την επίθεση, ενώ ίσως μέχρι και την ολοκλήρωση της αναμονής να ακολουθήσει και μία προσθήκη στην άμυνα.

Φυσικά, δεν είναι οι μόνες προσθήκες που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει της συμμετοχής τους τη Γ’ Εθνική, ασχέτως του καλού προσώπου που έχει παρουσιάσει έως τώρα στα φιλικά που έχει δώσει. Αλλά τουλάχιστον έχει κάποιες βάσεις που του επιτρέπουν για μία καλή παρουσία στην κατηγορία, ώστε να εξασφαλίσει γρήγορα την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Πέρα από τις καθημερινές αντιξοότητες αλλά και την αναμονή για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, η διάθεση για να συνεχιστεί η προσπάθεια υπάρχει. Ο δρόμος βέβαια ακόμη και τώρα είναι δύσβατος, γι’ αυτό και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου έκανε κάλεσμα για συμμετοχή στη Διοικούσα Επιτροπή που θέλει να συστήσει. Το μήνυμα επικοινωνήθηκε μέσω της Γενικής Συνέλευσης, τονίζοντας ότι υπάρχει ανάγκη από όλα, και από άτομα δηλαδή που θα βοηθήσουν στο να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα (και) του ποδοσφαιρικού τμήματος. Βέβαια, υπάρχουν ακόμη και συζητήσεις για όλα τα θέματα με διάφορα πρόσωπα, ωστόσο

Πλέον στο πρόγραμμα ακολουθεί το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Μαγνησιακό το απόγευμα της Κυριακής (16:00). Ωστόσο μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα γίνει αυτή, αφού ούτε σύσταση ομίλων έχει γίνει ούτε κλήρωση προγράμματος, μοιάζει δεδομένο ότι θα δοθεί κι άλλο φιλικό, αν και οι αντίπαλοι μειώνονται! Πιθανότατα, εφόσον δεν αρχίσει και η αγωνιστική δράση στην ΕΠΣΘ, να επιλεγούν και αντίπαλοι από την Α’ τοπική κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.