Ιωαννίδης: “Ο κόσμος να αγκαλιάσει την καινούρια προσπάθειά μας”

Μίλησε στο Magnesiasports ο νέος αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

Συνέντευξη στο magnesiasports παραχώρησε ο νέος αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ιωαννίδης. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη τόνισε πως θα ασχοληθεί περισσότερο με τα τμήματα της κολύμβησης και της ρυθμικής γυμναστικής. Παράλληλα, δεν έκρυψε πως είναι πρόθυμος να συμβάλλει οικονομικά, όποτε ο σύλλογος το χρειαστεί κι έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας πως πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια του νέου Δ.Σ., προκειμένου να του δώσει δύναμη. Επίσης, ανέφερε ότι αυτό που τον κράτησε εκτός Νίκης για κάποια χρόνια ήταν κάποιες πικρίες, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι  αυτές τελικά πρέπει να μένουν στην άκρη για το καλό της Νίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά ενεργά με τα διοικητικά της Νίκης Βόλου:

“Το να ασχοληθώ με τα κοινά της Νίκης ξανά ήταν δική μου απόφαση. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με το τμήμα της κολύμβησης και λόγω των τριών παιδιών μου που είναι στην αγωνιστική ομάδα κι επειδή οι άνθρωποι εκεί ζήτησαν τη βοήθειά μου. Αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο και να δώσω έμφαση στο τμήμα αυτό και στο τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής”.

Για τον μικρό αριθμό υποψηφίων στις πρόσφατες εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης:

“Αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο της Νίκης, σε κάθε σύλλογο υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δυσαρεστούνται από κάποια άλλα άτομα και από κάποια γεγονότα και δε βάζουν υποψηφιότητα. Περίμενα ότι θα υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι. Όταν μιλούσα με τον κ. Φάτση υπολογίζαμε ότι θα είναι τουλάχιστον 25 τα άτομα, τελικά ήταν 17. Πιστεύω ότι κάποιοι έχουν κάποιες πικρίες, όπως κι εγώ είχα κάποιες πικρίες τα τελευταία χρόνια κι ήμουν εκτός. Σίγουρα, όταν ανακατεύεσαι με έναν σύλλογο αυτά υπάρχουν, όμως, πρέπει να μείνουν στην άκρη για το καλό της Νίκης”.

Για τη θέση του αντιπροέδρου και για το πού σκέφτεται να βοηθήσει:

“Οι αποφάσεις για τις θέσεις και τις αρμοδιότητες στο Δ.Σ. ήταν ομόφωνες. Η συμμετοχή μου γενικώς στο συμβούλιο και από τη θέση του αντιπροέδρου είναι, για να βοηθήσω τον σύλλογο και στο κομμάτι της κολύμβησης, αλλά και όπου αλλού μπορέσω και χρειαστεί ο σύλλογος με την εμπειρία μου και τις γνωριμίες μου”.

Για τους ανθρώπους του προηγούμενου Δ.Σ., οι οποίοι αποφάσισαν να απέχουν:

“Πιστεύω ότι ανεξάρτητα με το αν έβαλαν υποψηφιότητα, οι περισσότεροι από αυτούς θα παραμείνουν κοντά στον σύλλογο, όπως ο Μπάμπης ο Τουτουντζόγλου που θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του μπάσκετ. Και οι περισσότεροι, απ’ όσους έχω μιλήσει, που δεν έβαλαν υποψηφιότητα, θα συμμετέχουν στην προσπάθεια που θα κάνουν τα τμήματα. Τα οικονομικά έχουν ρυθμιστεί, θα ενημερωθούμε εκτενέστερα και τις επόμενες μέρες. Ό,τι χρέη υπάρχουν, μπήκαν στη διαδικασία των δόσεων και στο πλαίσιο αυτό θα φέρουμε τα οικονομικά μας σε ακόμα καλύτερη μοίρα”.

Για το ποιες θα είναι οι προτεραιότητες του Δ.Σ., όσον αφορά τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα:

“Η προσπάθεια η δική μου και, πιστεύω, και των υπόλοιπων παιδιών του συμβουλίου είναι πρωτίστως να οργανώσουμε σωστά τα τμήματα. Από κει και πέρα χρειάζεται να έχουμε μία καλή σχέση με τον Δήμο Βόλου και επιδιώκουμε την καλή συνεργασία μαζί του. Εξάλλου δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Τα παιδιά που βρίσκονται στη Νίκη είναι Βολιωτάκια και  πρέπει να στηριχθούν και από τον Δήμο Βόλου. Μιλάμε για παιδιά της πόλης που ασχολούνται με τον αθλητισμό , οπότε ο Δήμος πιστεύω ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας”.

Για τις προοπτικές που έχει ο σύλλογος:

“Στο ποδόσφαιρο, βρισκόμαστε σε στάση αναμονής, παρόλ’ αυτά έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα. Αυτά τα χειρίζονται άλλοι, όχι εγώ, θα τα δούμε στην πορεία. Από ‘κει και πέρα, και το μπάσκετ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ο σχεδιασμός πάει καλά. Γενικά, τα τμήματα δεν έχουν σοβαρά προβλήματα, υπάρχει προοπτική και θα πάμε καλά. Θα συνεχίσουμε την πολύ καλή προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης”.

Για το αν σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο, αν υπάρξει ανάγκη:

“Πάντα το συμβούλιο, όταν υπάρχει ανάγκη, βάζει το χέρι στην τσέπη. Τώρα, ο καθένας, ανάλογα και με το “ύψος” του, να το πω έτσι, θα μπορέσει να συμβάλλει και να βοηθήσει. Όσο μπορεί ο καθένας κι αν χρειαστεί, θα βάλει χρήματα, έτσι κι εγώ. Όλοι στα συμβούλια έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Έτσι θα κάνουμε κι εμείς”.

Για το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής κι αν θεωρεί πως πέρσι διώχθηκε από το Βασδέκειο, με αποτέλεσμα να χάσει κάποια παιδιά:

“Αυτό για να διορθωθεί, πρέπει να κινηθούμε, όπως σας είπα και προηγουμένως. Πρέπει και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο και τον δήμαρχο, ώστε να μην έχουμε τέτοια κρούσματα. Δε γνωρίζω τι ακριβώς έγινε πέρσι”.

Τέλος, έδωσε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, αναφέροντας:

“Από τον κόσμο θα ζητήσω αυτό που πιστεύω πως όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά της Νίκης, θέλουμε, να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα και τις πικρίες. Θα πρέπει να βοηθήσουν τη Νίκη σε όλα τα τμήματα, ως φίλαθλοι, ως Νικιώτες, ως κάτοικοι του Δήμου Βόλου. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν και να δώσουν δύναμη και σε εμάς, που συνεχίζουμε το θετικό έργο της προηγούμενης διοίκησης”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.