Καραδήμος: Δεν παρασύρομαι από τα προβλήματα της Νίκης, έχει φανέλα και ιστορία

Δεν παρασύρουν οι τραυματισμοί και οι απουσίες που έχει η Νίκη τον Λουκά Καραδήμο, προπονητή του Αιγάλεω, καθώς πιστεύει ότι σε ομάδες με ιστορία και βαριά φανέλα, όπως είναι η βολιώτικη ομάδα, αυτά τα προβλήματα τις συσπειρώνουν, όπως δήλωσε στο Magnesiasports.

Ο 45χρονος τεχνικός, που θα καθίσει για τρίτο παιχνίδι στον πάγκο του Αιγάλεω, καταγράφοντας μία νίκη με τον Ιάλυσο με 1-0 και μία ισοπαλία με τον Ασπρόπυργο με 1-1, έχοντας αντικαταστήσει τον Πέτρο Δημητρίου, τονίζει ότι το Αιγάλεω είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, που παίζει στην έδρα της και θέλει το τρίποντο την Κυριακή, ενώ επισημαίνει ότι η λογική του είναι να παίζει η ομάδα του ποδόσφαιρο, να έχει την κατοχή κα αναγνωρίζει ότι αντίστοιχη προσέγγιση έχει και ο Ισαάκ Χοβέ.

Αναλυτικά ο κ. Καραδήμος μίλησε στο Magnesiasports:

Για το αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «τελικός» για το ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς δεν πήραν τους βαθμούς που θα ήθελαν τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές:

«Τη λέξη “τελικός” την έχουμε κάνει καραμέλα. Τελικός θα είναι το επόμενο και το μεθεπόμενο παιχνίδι. Για μας είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, γιατί έχω παρακολουθήσει τη Νίκη και βλέπω ότι όντως την έχουν αδικήσει κάποια αποτελέσματα. Είναι μία καλή ομάδα κα ειδικά μεσοεπιθετικά είναι πάρα πολύ δυνατή και έχει γρήγορα παιδιά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, το οποίο αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Έχουμε βελτιωθεί, θεωρώ, σε αρκετά θέματα τις δύο αγωνιστικές που είμαι εγώ στον πάγκο. Είμαστε μία καλή ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε το Αιγάλεω κατά της διαιτησίας:

«Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό το πράγμα. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του».

Για το γεγονός ότι η Νίκη έχει προβλήματα τραυματισμών και πολύ πιθανόν να μη συμπληρώσει δεκαοκτάδα για το κυριακάτικο παιχνίδι:

«Προσωπικά δε με παρασύρει αυτό. Πολλές φορές αρκετές ομάδες και ειδικά η Νίκη, που έχει μία φανέλα και μία ιστορία, συσπειρώνονται από τα προβλήματά τους και μπορεί να είναι ακόμη πιο επικίνδυνες. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η Νίκη, παρά τους τραυματισμούς, έχει ένα σύνολο που ειδικά μπροστά διαθέτει παίκτες επικίνδυνους και έναν προπονητή, που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, έχει αυτή τη λογική κι αυτό είναι επικίνδυνο για τον αντίπαλο. Πραγματικά ούτε καν κοιτάω αν έχει προβλήματα η Νίκη ή δεν έχει, γιατί είναι ομάδα που έχει ένα πλάνο».

Για την πορεία του Αιγάλεω μέχρις στιγμής:

«Η ομάδα έχει κάνει ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα της με την Καλαμάτα, από κει και πέρα θα μπορούσε να τα έχει πάει λίγο καλύτερα, αλλά το πρωτάθλημα είναι στην αρχή και οι ομάδες τώρα γνωρίζονται. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με καλές και ιστορικές ομάδες και με καλούς προπονητές. Ολ’ αυτά δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που δεν μπορείς να πεις ότι κάποια ομάδα είναι αδύναμη. Ακόμη και ο Θεσπρωτός την προηγούμενη βδομάδα πήρε ένα βαθμό και πρέπει κι εμάς να μας κάνει προσεκτικούς αυτό το πράγμα».

Για το αν περιμένει ένα καλό ματς, γιατί και το Αιγάλεω και η Νίκη έχουν δεδομένα ποιότητα στο ρόστερ τους:

«Η λογική μου και μένα είναι να παίξω ποδόσφαιρο και όπου πάω το πρώτο που κοιτάω και προσπαθώ είναι να δημιουργήσω ομάδες που έχουν κατοχή στο παιχνίδι τους και οι οποίες δημιουργούν φάσεις. Οι μέρες που είμαι στο Αιγάλεω είναι λίγες, αλλά μέρα με τη μέρα περνάω αυτά που θέλω, αφού όταν έχεις παιδιά που είναι και πιο έμπειρα είναι πιο εύκολο αυτό».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα του Αιγάλεω:

«Θα περιμένουμε την Παρασκευή να δούμε αν ο Φαρινόλα (σ.σ. εξτρέμ) και ο Παπανικόλας (σ.σ. κεντρικός αμυντικός) θα βγάλουν όλο το πρόγραμμα. Αν δεν είναι μαζί μας, έχουμε παιδιά να τους αναπληρώσουν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.