Koιτάει εξωτερικό ο Βόλος 2004

Για ενίσχυση στην επίθεση και στο τέρμα

Δεύτερη σερί χρονιά θα είναι παρούσα η ομάδα του Βόλος 2004 στην Α’ Εθνική, πετυχαίνοντας την τελευταία περίοδο τον στόχο της παραμονής, και ήδη η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη και η διοίκηση ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν, με τα μεταγραφικά να έρθουν σε πρώτο πλάνο, έχοντας εντοπίσει παίκτριες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα.

Οι απαιτήσεις τη νέα χρονιά θα είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών αναμένεται πιο δυνατό, με παρουσία ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που προβιβάστηκαν από τη Β΄ Εθνική να το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Οι στόχοι του Βόλος 2004 δεν αλλάζουν, και βασικός εξ αυτών είναι η γρήγορη επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία.

Στα μεταγραφικά λοιπόν, ο Βόλςο 2004 κινείται για την ενίσχυσή του με μία τερματοφύλακα, καθώς η συνεργασία με την εκ Δανίας ορμώμενη Καας έληξε πριν καν ολοκληρωθεί το τελευταίο πρωτάθλημα, αλλά και για την προσθήκη μίας τουλάχιστον παίκτριας που θα δώσει το κάτι παραπάνω στη γραμμή κρούσης. Γι’ αυτές τις δύο θέσεις ήδη υπάρχουν επαφές με παίκτριες από το εξωτερικό.

Όσον αφορά την περίπτωση της τερματοφύλακα, ήδη έχει υπάρξει συζήτηση με μία Πολωνή, που μπορεί όπως λέγεται να βοηθήσει αποτελεσματικά, ενώ δύο είναι οι περιπτώσεις επιθετικών που απασχολούν. Πρόκειται για μία παίκτρια από τη Γαλλία και για μία ακόμη προερχόμενη από την Αγγλία, χωρίς ν’ αποκλείεται εφόσον το επιτρέπουν όλες οι συνθήκες ο Βόλος 2004 να κινηθεί για συμφωνία και με τις δύο.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε ομάδα στην Α’ Εθνική Γυναικών έχει δικαίωμα να διαθέτει τέσσερις παίκτριες προερχόμενες από το εξωτερικό, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο βολιώτικος σύλλογος θα εξαντλήσει αυτό το δικαίωμα στο σύνολό του.

Πάντως δεν είναι οι μόνες παίκτριες που απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τους υπεύθυνους του Βόλος 2004. Επαφές υπάρχουν και με Ελληνίδες, και μάλιστα η πρώτη μεταγραφική προσθήκη δεν θ’ αργήσει να γίνει, με παίκτρια προερχόμενη από περιοχή εκτός Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.