«Κυανόλευκες» ετοιμασίες για δύσκολη αποστολή

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση σκέφτεται η Νίκη Βόλου

Έχοντας προφανώς κάνει την απαραίτητη «κατασκοπεία» στο σημερινό παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου προετοιμάζει τους παίκτες του «κυανόλευκου» συνόλου  για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ομάδα της Καρδίτσας εκτός έδρας, σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Η Αναγέννηση του Περικλή Αμανατίδη εξ αρχής ήταν ένα από τα σύνολα που αναμενόταν να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο, βάσει του δυναμικού που διαθέτει. Άλλωστε και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, όταν και η Νίκη Βόλου είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών, οι Καρδιτσιώτες είχαν δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, και πλέον στην έδρα τους θέλουν να «ισοφαρίσουν» τα φετινά νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στο σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη. H αποβολή του Λαρέα από πλευράς Αναγέννησης Καρδίτσας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή πάντως μόνο πλεονέκτημα μπορεί να θεωρηθεί για τη Νίκη Βόλου.

Βέβαια, και η Νίκη δεν είναι αλώβητη για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στην Καρδίτσα. Η προετοιμασία σήμερα συνεχίστηκε στο γήπεδο του ΟΣΕ για τους «κυανόλευκους» με τον Γρομητσάρη να μην έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και να παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι. Από την άλλη, ο Λούκας Γκαρσία είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίας παραμένει και ο Αντόνιο Ροχάνο. Έτσι, ήδη ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του μετρούν δύο απουσίες, ενώ και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Γρομητσάρη, έστω και αν χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης. Από την άλλη βέβαια, με τόσες αγωνιστικές με προβλήματα και απουσίες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού, το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου έχει πολλά εναλλακτικά πλάνα διαθέσιμα πλέον, με τις αλχημείες σε κάποιες περιπτώσεις να έχουν αποδώσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.