Κυριακή στις Σέρρες ο Ολυμπιακός Βόλου…

Με το πρωτάθλημα της Super League 2 να μπαίνει σε τροχιά έναρξης, και με τη διοργανώτρια Αρχή να ανακοινώνει το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής για το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για ταξίδι στις Σέρρες στις 31/10, για το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Η ώρα του αγώνα φτάνει λοιπόν, αλλά σίγουρα υπάρχουν εκκρεμότητες που θα πρέπει να λυθούν μέχρι τότε, και μάλιστα η αυριανή ημέρα θεωρείται αρκετά ενδιαφέρουσα και για τους «ερυθρόλευκους», που μαζί με άλλες ΠΑΕ και συνολικά 31 ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την εκδίκαση της προσφυγής κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών, που ανακάλεσε δελτία παικτών που υπόκεινται στους μεταγραφικούς περιορισμούς, εξαιτίας έλλειψης αδειοδότησης από πλευράς ΕΠΟ.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ είχε αποφασίσει τελικά να αρθούν οι μεταγραφικοί περιορισμοί για τις ομάδες που βρέθηκαν στη Super League 2 όχι με αγωνιστικά κριτήρια αλλά λόγω συγχώνευσης. Ωστόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε προσφύγει κατά της απόφασης και της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπου δικαιώθηκε, με αποτέλεσμα τα δελτία που είχαν εκδοθεί να ανακληθούν…

Έτσι, αυτό που προέχει είναι η δικαίωση για τον Ολυμπιακό Βόλου ελπίζοντας στην επιστροφή των δελτίων. Οι «ερυθρόλευκοι» και ο προπονητής τους Γιώργος Βαζάκας ελπίζουν ότι δεν θα έχουν απώλειες από το δυναμικό προτού αρχίσει η αγωνιστική χρονιά, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική και να έχει μία αξιόλογη πορεία, με πρώτο στόχο την παραμονή…

Τελευταία πρόβα με το Αιγάλεω

Εξάλλου, το ερχόμενο Σάββατο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται το Αιγάλεω στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, που αναμένεται να αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των «ερυθρόλευκων» πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Η αναμέτρηση θ’ αρχίσει στις 16:00 και θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου, με τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου από εκεί και πέρα θα αφοσιωθούν στην προετοιμασία για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής. Αυτό όμως δεν ισχύει και για τον Πανσερραϊκό, αφού πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει στο πρόγραμμά του το παιχνίδι κυπέλλου της 5ης φάσης με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος, που ακόμη δεν έχει οριστεί από την ΕΠΟ!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.