Με αισιοδοξία στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πιερικό

Η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική τόσο για τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και για τον Πιερικό, αφού και οι δύο πήραν τον δρόμο του… υποβιβασμού από τη Super League 2 στη Γ’ Εθνική, ειδικά μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στην Κατερίνη, με σκορ 2-2 (56’, 93’ Κανούλας-32’ Σιαφά, 71’ Κότος). Πλέον, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για έναν ακόμη μεταξύ τους αγώνα, την Κυριακή 11 του μηνός, στην Κατερίνη…

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το παιχνίδι με την Κοζάνη και κυρίως με βάση την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο και τα μέλη του θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Oι Κατερινιώτες έχουν απλά να επιδείξουν τη νίκη επί του αδύναμου φέτος Δωτιέα Αγιάς, προερχόμενοι από εντός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟ Χανιώτης την περασμένη αγωνιστική, ενώ έχουν και δύο ήττες, από Καστοριά και Εδεσσαϊκό. Είναι λοιπόν μία ομάδα την οποία ακόμη και στην έδρα της ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να κοιτάξει στα μάτια…!

Ο Πιερικός πάντως θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας ένα παιχνίδι στα πόδια του μεσοβδόμαδα, αφού θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τετάρτης την Ακαδημία Πλαταμώνα για το κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας, αν και κατά πάσα πιθανότητα παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση από τον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Μπίλη.

Το θετικό για το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της Τετάρτης και από εκεί και πέρα να προετοιμάζονται για το καλύτερο δυνατό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.