Με “αέρα” ΝΙΚΗΣ… συνέχεια στο σερί της

Για την 5η σερί νίκη θα αγωνιστεί σήμερα (14:45) η Νίκη Βόλου που επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η Nίκη μπορεί να είναι το φαβορί στο ματς με τον ουραγό της βαθμολογικής κατάταξης Θεσπρωτό που δεν έχει νίκη, ωστόσο, με τίποτα δεν υποτιμά τον αντίπαλο και για να κάνει το 5 στα 5, και να μπει στην “τετράδα” γνωρίζει πως χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και κυρίως σοβαρότητα.

Στα υπέρ της Νίκης η καλή ψυχολογία, μετά από 4 σερί νίκες που την έχει φτάσει 5η με 16 βαθμούς και ο κόσμος της που μαζί με την ομάδα επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Βέροια (1-1).

                Με 4 απουσίες

Η Νίκη Βόλου θα έχει 4 απουσίες σήμερα στο Πανθεσσαλικό. Ενώ οι Αναστασίου, Γρομητσάρης, ήταν γνωστό ότι θα απουσιάζουν, ο Δεληζήσης έμεινε εκτός λόγω αδιαθεσίας, ενώ ο Μέτσε είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ματς με τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στην αποστολή της ΝΙΚΗΣ για την αναμέτρηση κόντρα στο Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Superleague 2, σήμερα Κυριακή 15/1 στις 14.45. είναι οι: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Λογαράς, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μορέιρα, Κριμιτζάς, Ολαϊζόλα, Μιλούνοβιτς, Μιράντα, Μπάλλας, Σιαφά, Ροχάνο, Τζιώρας

                Θεσπρωτός χωρίς Ρότσα

Στο μεταξύ ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις  στο στρατόπεδο του Θεσπρωτού παραμονή του αγώνα με την Νίκη Βόλου, αφού ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν ταξίδεψε με την αποστολή για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό και θα αποτελέσει παρελθόν από την θέση του προπονητή.

Στην σημερινή αναμέτρηση η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους Κώστα Τζίνη και Βαγγέλη Κάλλο.

                «Σφυρίζει» ο Ξηρογιάννης

Στο ματς Νίκη-Θεσπρωτός θα «σφυρίξει» ο Στέφανος Ξηρογιάννης της ΕΠΣ Βοιωτίας, έχοντας βοηθούς τον Δημήτρη Φίλο από την ίδια Ένωση και τον Βασίλη Μάνο της ΕΠΣ Λάρισας.

 

                Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στο Θεσπρωτό στις 14.45.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ, σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ, Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 11.45 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Σημειώνεται πως ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

 

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Βόρειος Α’ όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός Β 0-2

(20’ Φουρτάδο, 70’ Σαρδέλης)

ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 (14:45)

ΑΕΛ-Βέροια

Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός

ΠΑΟΚ Β-Αλμωπός Αριδαίας

Ηρακλής Λάρισας-Ηρακλής

Διαγόρας-Πανσερραϊκός

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023

Απόλλων Πόντου-Μακεδονικός

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β’               22

Πανσερραϊκός    22

Λάρισα                                19

Αναγέννηση Κ. 18         

Νίκη Βόλου        16         

Μακεδονικός    14

Ηρακλής              14

Παναθηναϊκός Β’            14         

Διαγόρας Ρόδου              13

Αλμωπός Αριδαίας         11

Βέροια                10

Απόλλων Λάρ.  9

Ηρακλής Λάρ.   7

Απόλλων Πόντου             7

Θεσπρωτός        3             

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.