Μέτοχοι όσοι αγοράσουν διαρκείας στον Ολυμπιακό Βόλου

Όσον αφορά τα διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου, η παρουσίαση έγινε απόψε σε ειδική εκδήλωση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μαυρονάσιο, που τόνισε ότι κανείς δεν θέλει να κοροϊδέψει τους φιλάθλους σε περίπτωση που δεν επιτραπεί λόγω κορωνοϊού η παρουσία τους στο γήπεδο. Γι’ αυτό και όπως ανακοίνωσε, ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα γίνεται και μέτοχος της ΠΑΕ.

Μάλιστα στάθηκε και στο θέμα της κατηγορίας, σημειώνοντας ότι: «Αισιοδοξώ ότι στις 19 Αυγούστου και με τη βοήθεια του κου Λεουτσάκου ότι δεν θα αδικηθεί καμία ομάδα, ειδικά αυτές με όνομα και κόσμο. Να μην ανησυχεί κανένας και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα ακούσουμε τη χαρμόσυνη είδηση ότι η ομάδα θα παίξει εκεί που ανήκει, και θα είναι μία ανάσα η ομάδα από το όνειρο της Α’ Εθνικής».

Από την άλλη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, έθεσε ως όριο την πώληση των 800 διαρκείας το λιγότερο, συμπληρώνοντας: «Τώρα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο κοντά και να έρθουν ξανά όλοι οι απογοητευμένοι στο γήπεδο χωρίς διαχωρισμούς και εσωστρέφεια. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα που μας ενώνει, μπας εμπνέει και μας οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το εισιτήριο gold θα κοστίζει 200 ευρώ και θα αντιστοιχεί σε έξι μετοχές, το silver 100 ευρώ και θα αναλογεί σε τρεις μετοχές, ενώ θα υπάρχουν και τα Ladies-kids-fans με κόστος 50 ευρώ (μία μετοχή). Το πρώτο gold διαρκείας δόθηκε μάλιστα στον πρώην πρόεδρο Αντώνη Κλήμη, με τον κο Νίκο Καρακάνα να λαμβάνει εκ μέρους του το εισιτήριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.