Μικροπροβλήματα τραυματισμών στη Νίκη Βόλου

Πέντε παίκτες προσωρινά εκτός προπονητικού προγράμματος

Σε περιόδους προετοιμασίας είναι λογικό να προκύπτουν και μικροπροβλήματα στις ομάδες, κάτι που συμβαίνει και στη Νίκη Βόλου, αφού πέντε παίκτες αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζουν θεματάκια.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο, ο Σταύρος Τσουκαλάς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο. Οπότε, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και μέρα με τη μέρα θα φανεί το πότε θα είναι έτοιμος.

Από την άλλη, τόσο ο Σάββας Τοπαλίδης όσο και ο Πασχάλης Κάσσος αντιμετωπίζουν τον ίδιο τραυματισμό (θλάση στον προσαγωγό) και θα μείνουν  εκτός προπονήσεων 2-3 μέρες

Πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Όσκαρ Σιαφά, καθώς τον ταλαιπωρεί θλάση 1ου βαθμού στο υποκνημίδιο, και αναμένεται να μείνει εκτός 10-12 μέρες εκτός προγράμματος.

Την ίδια στιγμή εκτός προπονήσεων μένει και ο Χοσέτε Μιράντα, καθώς ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα ταλαιπωρείται από μια ελαφριά ίωση με μπούκωμα και πονόλαιμο.  Για καλό και για κακό πάντως υποβλήθηκε στο απαραίτητο τεστ για κορωνοϊό, με το αποτέλεσμα να βγαίνει αρνητικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά προπονήσεις χωρίς ρεπό μέχρι και το φιλικό με τη Βέροια την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο στάδιο της Νεάπολης με ώρα έναρξης τις 18:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.